MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Studijski posjet Valpovačkom poduzetničkom inkubatoru

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

VALPOVO  Direktor Valpovačkog poduzetničkog centra Vanja Miličević bio je danas domaćin grupi predstavnika Agroklastera iz Sremske Mitrovice.

Ovaj je posjet organiziran u  suradnji s Fakultetom Agrobiotehničkih znanosti Osijek gdje izvanredna profesorica dr. sc. Snježana Tolić djeluje savjetodavno radi razmjena znanja i iskustva te razvoja suradnje i zajedničkih projekata. 

Planom aktivnosti ovog studijskog posjeta predviđen je razgled Valpovačkog poduzetničkog inkubatora gdje je Vanja Miličević goste upoznao s poduzetničkom infrastrukturom Grada Valpova i funkcioniranjem Valpovačkog poduzetničkog centra. Tijekom razgleda gosti su se upoznali i s organizacijom i funkcioniranjem Poduzetničkog inkubatora, a iskoristili su priliku i domaćina obasipali pitanjima o iskustvima, planiranju i realizaciji projekata vezanih za izgradnju poduzetničke infrastrukture te s velikim zanimanjem razgledali i objekt Agroparka u izgradnji.

Stanko Blagojević, Sremska Mitrovica, Agrobiznis inkubator

Došli smo u službeni posjet s namjerom  da pregledamo vaša iskustva s europskim fondovima, da se upoznamo s ljudima koji naporno rade za ruralni razvoj malih sredina i da uspostavimo suradnju između naših inkubatora. Naši su krajevi slični po tradiciji i prerađivačkim potencijalima tako da bi suradnja bila korisna. Mi organiziramo zanimljive sajmove pa bi na njima mogli predstaviti Vaša iskustva i prerađevine. Utisci su fenomenalni, iskustva su lijepa i ovi su posjeti značajni za nas  da dopunimo svoja znanja i iskustva.

U nastavku studijskog posjeta put su nastavili prema Poduzetničkom inkubatoru u Vinkovcima, pogonima za pakiranje jaja Agroklastera Vukovarsko srijemske županije u Soljanima,  u Drenovcima će posjetiti Poljoprivredno poduzetnički inkubator, a završit će ga u Vrbanji.

Prema najavama direktora Valpovačkog poduzetničkog centra Vanje Miličevića uskoro će Valpovčani uzvratiti posjet nakon čega će se suradnja nastaviti zajedničkim projektom vezanim za poljoprivredu.  

 

 

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      LIPANJ

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TEST 2

TEST 2