MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Mlade valpovačke gimnastičarke nižu nove uspjehe

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO U organizaciji Gimnastičkog društva Beli Manastir, 16. svibnja 2015. održano je 2. kolo KUP-a Hrvatske, regije Istok, „B“ i „C“ programa u ženskoj sportskoj gimnastici. Natjecanje je održano u Gradskoj dvorani u Belom Manastiru s početkom u 9 sati.

 

-Sudjelovali smo s tri ekipe: mlađim kadetkinjama, kadetkinjama i juniorkama, javlja trenerica, Ana Birovljević.

-Mlađe kadetkinje (6 i 7 godina) su prvi puta nastupale na ovom natjecanju i osvojile odlično 3. mjesto, pored ekipa iz Osijeka i Požege. Za ekipu su natjecale: Tena Novaković, Iva Đakovac, Leona Škrinjar, Neva Jančikić, Dora Rajčevac, Lucija Špoljarić i Stela Marković.

Ekipa kadetkinja je također bila uspješna te je osvojila odlično 2. mjesto. Pojedinačno je najuspješnija u ovoj kategoriji bila Katarina Miličević osvojivši 7.mjesto. Ostale naše kadetkinje su ostvarile ove rezultate: Kiara Plečko – 9.mjesto, Ema Varžić – 10.mjesto, Leonarda Mađarić – 11.mjesto, Anja Cvenić- 13.mjesto i Ina Cvetković - 15.mjesto.

Imali smo i jednu mlađu juniorku pojedinačno Lanu Maltar koja je osvojila 18. mjesto.

Ekipa juniorki je osvojila 4. mjesto, pored dvije ekipe iz Osijeka, zatim Vukovara i Požege. Pojedinačno je najuspješnija bila Lea Pendić koja je osvojila 13. mjesto, zatim je Leona Kopjar zauzela 15. mjesto, Latica Kučinac 20. mjesto i Nina Petrušić 21. mjesto.

Ekipe je vodila trenerica Ana Marija Belcar, dok je na natjecanju sudila Ana Birovljević, na tlu.

Dodat ću još da smo 9. svibnja bili domaćin Kupa Slavonije i Baranje- 2.kola „D“ programa u ženskoj sportskoj gimnastici i da smo sudjelovali s ekipom kadetkinja koja je osvojila 2. mjesto. Tu je najuspješnija bila Erika Mihoci koja je zauzela 5.mjesto, zatim slijede: Lorna Budai - 6. mjesto, Petra Žlender- 8. mjesto, Iva Berečić – 9. mjesto, Karla Andrišić - 10. mjesto i Gabrijela Liović- 15. mjesto. Imali smo i jednu junirku na tom natjecanju, Leopoldinu Mudri koja je osvojila 14. mjesto.

 

                                                                                                      

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Brzi i pouzdani!