MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

       

Dotacije sportskim klubovima u 2016. na prošlogodišnjoj razini

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE Sinoć je, pod predsjedanjem Milana Zamaklara, održana redovna sjednica Skupštine Zajednice športskih udruga grada Belišća.

 

Skupštinari su utvrdili rebalans godišnjeg proračuna Zajednice na 2,130 milijuna kuna, od čega je 1,5 milijuna kuna raspodijeljeno klubovima članicama Zajednice.

Iz prihoda Zajednice, koji su u najvećoj mjeri popunjeni izdvajanjem iz gradskog proračuna, financirani su i troškovi liječničkih pregleda sportaša, škola plivanja, sportske stipendije kategoriziranim sportašima, jednokratne naknade udrugama, a kupljene su i sve potrebne sprave za realizaciju fitnesa na otvorenom, koje će se postaviti u ožujku naredne godine.

U nastavku sjednice skupštinari su usvojili program rada i financijski plan Zajednice u 2016. godini. Zajednica će raspolagati s 1,850 milijuna kuna, dotacije klubovima će biti na već utvrđenoj razini od 1,503 milijuna kuna, a i ostale aktivnosti će biti na dosegnutoj razini.

U članstvo Zajednice su primljene nove članice – Školsko sportsko društvo Meteor i Sportska udruga gluhih, a umjesto Domagoja Varžića, kao dopredsjednica Zajednice, predstavnica grada, u narednom razdoblju bit će Ana Pavlović Martinović.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu