MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

20. Valpovački dani šaha

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

VALPOVO U Valpovu su, počeli 20. Valpovački dani šaha. Rijeć je o natjecanju koje organizira ŠK Hrvatska čitaonica, a igra se povodom Dana grada Valpova.

 Riječ je o šahovskoj manifestaciji u okviru koje će se održavaju 4 šahovska turnira, od kojih središnje mjesto zauzima 20. ženski šahovski turnir «Čarobni prsten» - najstariji ženski šahovski turnir u Hrvatskoj.  Na turnirima sudjeluje ukupno 136 šahistica i šahista.

Turnir je otvorio predsjednik ŠS Osječko-baranjske županije Renato Vince.

U petak, 08.prosinca 2017. odigrana su dva kola na ženskom, kadetskom i juniorskom turniru.

Na 20.ženskom turniru „Čarobni prsten“ natječe se 19 igračica, a nakon dva odigrana kola u vodstvu je skupina od četiri igračice s 2 boda- Tihana Iveković, Ana Berke, Patricija Vujnović i Iva Hlavač. Posebna zanimljivost je nastup 20-i nastup Blanke Puljić iz Donjeg Miholjca na Prstenima. 

Na 14.kadetskom turniru „Iovallium“ igra 73 djevojčice i dječaka, a nakon dva kola u vodstvu su  Fran Mandarić, Petar Kovač, Mihajlo Dombrovski, Stjepan Damjanović, Luka Plazek, Nino Salai, Marko Rogulja, Ian Babler, Petra Karij, Petar Ristanić, Dominik Matota, Fran Topalić, Petra Vidović, Mislav Dankoš, Ognjen Domović, Petar Mijaković i Karlo Pavičić.

10.juniorski turnir „107“ okupio je 5 igračica i igrača, a trenutno su u vodstvu Muharem Mahmutbegović i Andrej Borzan sa 1,5 bodom. 

U subotu, 09.12.2017.g. odigrat će se 5.turnir nada „Naša djeca“ na koji se prijavilo 39 igračica i igrača. Riječ je o djeci koja su tek zakoračila u šahovske arene i nisu do sada imala prilike igrati na šahovskih turnirima.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu