MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Dječji vrtić Maza Valpovo od ponedjeljka prihvaća dvije skupine mališana

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Dječji vrtić MAZA Valpovo organizirao je prihvat djece u vrtiću od 11. svibnja 2020. godine. Roditelji svih polaznika vrtića su ispitani o potrebi zbrinjavanja djece u vrtiću.

Za sljedećih 14 dana formirane su dvije skupine djece koja nemaju drugačiju mogućnost zbrinjavanja poštujući Upute Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo od 29. travnja 2020. godine. Odgojiteljice i drugi djelatnici su podijeljeni u timove. Timovi te skupine i njihove odgojiteljice neće dolaziti u učestali međusobni kontakt jedni s drugima, kao ni s ostalim djelatnicima vrtića. Djeca će biti u mješovitim skupinama, a odgojiteljice će se izmjenjivati. Nastojat će se što češće s djecom boraviti na zraku gdje je mogućnost zaraze navodno manja. Rad će se bazirati na njezi i skrbi o djeci te poticanju higijenskih navika, uz druge aktivnosti koje ne podrazumijevaju interakciju djece i odgojiteljica, onoliko koliko je to u jednoj predškolskoj ustanovi moguće.

Roditelji su upućeni u način rada i samog prihvata djece: od svakodnevnog kontroliranja temperature i respiratornih simptoma, donošenja ruksaka petkom (kako bi ruksak mogao odstajati u vrtiću 48 sati) te zamoljeni da pripreme djecu na drugačiji način boravka u vrtiću što je izuzetno važno kako se djeca uslijed nerealnih očekivanja i promjena u načinu rada ne bi razočarala.

Tek nakon 14 dana mogu se formirati drugačije skupine i primati nova djeca što roditelji trebaju unaprijed najaviti telefonskim pozivom na broj vrtića 031/651-451 u terminu od 9,00 do 13,00 sati, a potom i prema dogovoru donijeti dječji ruksak koji ostaje u vrtiću tjedan dana (od petka do petka), detaljno pročitati Upute HZJZ od 29. travnja 2020. te potpisati „Izjavu za roditelje“. Svim roditeljima trenutnih polaznika uručujemo i najvažnije smjernice o uvjetima, načinu prihvata i samom načinu boravka djece u vrtiću kako bi bili u potpunosti informirani i suglasni.

Program predškole će se, također prema uputama HZJZ-a, odrađivati na daljinu. Roditelji će dobiti radne materijale koji su trenutno u vrtiću, a voditeljica će im svakodnevno na dogovoreni način slati upute za rad.

Također, roditelji se pozivaju da prate Web stranicu https://vrticmazavalpovo.hr/ i Facebook stranicu https://www.facebook.com/dvmazavalpovo/ vrtića gdje ćemo postavljati kako najvažnije informacije glede rada i funkcioniranja vrtića, tako i ideje i prijedloge za provođenje slobodnog vremena i razvijanje vještina djece.

Samo kvalitetnom međusobnom suradnjom, poštivanjem uputa i usklađenim djelovanjem roditelja i djelatnika možemo ovu neugodnu situaciju učiniti bezbolnijom i sigurnijom.

Za sva pitanja glede funkcioniranja vrtića možete se obratiti na broj vrtića 031/651-451, a glede odgojno-obrazovne podrške, uvijek se možete obratiti na broj pedagoginje 099/502-7506 te u poruku Facebook stranice vrtića.

Dječji vrtić MAZA Valpovo

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 967 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu