MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Nastavljeno postavljanje turističke signalizacije

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Turistička zajednica grada Valpova u proteklih je nekoliko godina ostvarila potporu od strane Hrvatske turističke zajednice u iznosu od 55.000,00 kuna za projekt „Postavljanje turističke (smeđe) signalizacije u Gradu Valpovu i prigradskim naseljima“.

 

Cilj programa bio je postavljanje turističke/smeđe signalizacije na 30 lokacija u prigradskim naseljima, te na 71 lokaciji u Gradu Valpovu. U proljeće 2013. godine postavljena je turistička signalizacija u svih sedam prigradskih naselja u ukupnoj vrijednosti od 38.556,25 kuna. Nakon završetka postavljanja signalizacije u prigradskim naseljima, u jesen prošle godine izrađen je i Elaborat turističke signalizacije za Grad Valpovo, dobivena je potrebna suglasnost Hrvatskih i Županijskih cesta, dok je postavljanje turističke signalizacije na 15 lokacija u Gradu Valpovu završeno u veljači 2014. Ukupan trošak izrade Elaborata i postavljanja signalizacije za Grad Valpovo iznosio je 32.000,00 kuna. Početkom rujna ove godine nastavljeno je postavljanje turističke signalizacije u samom gradu za koje su ponovo osigurana sredstva prijavom na natječaj Hrvatske turističke zajednice u iznosu od 15.000,00 kn, uz uloženih 10.000,00 kn vlastitih sredstava te je postavljena signalizacija na novih 14 lokacija u gradu.

Igor Tonković, voditelj poslova Ureda TZG Valpova: „Mogu izraziti zadovoljstvo činjenicom da su nam u proteklih nekoliko godina odobrena sredstva u iznosu od 55.000,00 kuna od strane Hrvatske turističke zajednice, kojoj se ovom prilikom zahvaljujem. Rezultat je to i našeg kontinuiranog javljanja i podnošenja projekata na natječaj HTZ-a za postavljanje smeđe/turističke signalizacije, kao i na druge otvorene natječaje HTZ-a i resornog Ministarstva turizma. Uz sredstva koje je uložio Grad Valpovo i Turistička zajednica grada Valpova (40.556,25 kn), sveukupna vrijednost projekta iznosi 95.556,25 kuna. Ovim sredstvima postavili smo kompletnu turističku signalizaciju u svim prigradskim naseljima te izradili Elaborat signalizacije i postavili signalizaciju na 29 lokacija u samom gradu. Iduće godine ponovo ćemo kandidirati projekt završetka signalizacije u Gradu Valpovu kako bi dovršili postavljanje na svim predviđenim mjestima. U planu je postaviti i nove table dobrodošlice na ulazima u grad i na teritorijalnim granicama grada. Moram istaći da smo signalizaciju u samom Gradu Valpovu postavili na posebne, ukrasne stupove kakve imaju veći gradovi, kako bi i time pridonijeli ljepšem izgledu našega grada. Postavljanjem smeđe signalizacije, ukupna ponuda turističkih usluga na području grada postati će dostupnija potencijalnim posjetiteljima, što će u konačnici unaprijediti razinu prezentacije turističkih potencijala grada, te pridonijeti očuvanju povijesne, kulturne i tradicijske baštine. „

 

                                                                                            

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 1037 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It