MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Održan prvi plov Panonske mornarice od Osijeka do Vukovara

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

 

VALPOVO/VUKOVAR Više od 50 članova lionsa iz 14 klubova Distrikta 126-Hrvatska sudjelovalo je u subotu 13.rujna u prvom plovu Panonske mornarice. U akciji lionsa sudjelovao je i guverner Distrikta Darijo Bognola i njegov najuži kabinet lions asocijacije.

 

Četiri člana Lions kluba Valpovo-Belišće na čelu sa predsjednikom Jozom Berečićem također su se uključili u ovu humanitarnu akciju. Cilj humanitarne akcije je sadnja 130 lipa na šetnici u Vukovaru. Tako bi Vukovar kao prvi grad u Hrvatskoj dobio svoju Aleju lionsa.

Akcija je započela isplovljavanjem brodova iz osječke i vukovarske luke,da bi se potom brodovi presreli na Dunavu i zajedno uplovili u vukovarsku luku. Sudionici su posjetili Križ slobode u vukovarskoj luci i položili vijence te zapalili svijeće u čast poginulih branitelja Vukovara.

Uz ugodno druženje Lionsa regije Istok i rukovodstva Distikta dana je podrška članovima LC Vukovar da nastave sa svojim akcijama koje će biti prepoznate u široj zajednici, a time i privući veći broj članova u gradu Vukovaru. Kako je akcija imala humanitaran karakter iznos od 5.000 kn prikupljen na ovoj akciji LC Vukovar će dodijeliti obiteljima u potrebi. Dogovoreno je da,ove godine prva „Panonska mornarica“preraste u tradicionalan distriktualni projekt i okupljanje lionsa u gradu Vukovaru svake naredne godine.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 671 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It