MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

DVD-a BOCANJEVCI:Milan Strahinec predsjednik u petogodišnjem mandatu

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BOCANJEVCI U subotu 20. veljače 2021. godine u prostorijama Društvenog doma Bocanjevci održana je izvještajna-izborna Skupština DVD-a Bocanjevci uz nazočnost operativnih i pričuvnih članova uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera u zaštiti od COVIDA-19.

Skupštini DVD-a Bocanjevci, nazočio je zamjenik gradonačelnika Grada Belišća Domagoj Varžić, predsjednik i zapovjednik Vatrogasne zajednice grada Belišće Nikica Mužević i Dubravko Čovčić i predstavnik savjeta za razvoj prigradskih naselja u Gradu Belišću za mjesto Bocanjevci, Bojan Vuksanić.

Nakon jednoglasno usvojenih Izvješća o radu i financijama za 2020. godinu i Planova rada i financija za 2022. DVD-a Bocanjevci, pristupilo se izboru kandidata na funkcije i radna tijela DVD-a za petogodišnje mandatno razdoblje od 2021. do 2026. godine, gdje su jednoglasno izabrane sljedeće osobe na funkcije i radna tijela Društva i to:

 • Funkciju PREDSJENIKA DVD-a Bocanjevci obnašat će MILAN STRAHINEC, a
 • Funkciju ZAPOVJEDNIKA DVD-a Bocanjevci obnašat će JOSIP PAVOKOVIĆ.
 • UPRAVNI ODBOR DVD-a Bocanjevci od 9 članova čine:
  1. Milan Strahinec,
  2. Josip Pavoković,
  3. Dražen Barić,
  4. Ivica Barić,
  5. Armenio Vidošić,
  6. Marin Vuksanić,
  7. Monika Vidošić,
  8. Tihomir Kolarić i
  9. Mario Mandić.

Predsjednik Vatrogasne zajednice grada Belišća Nikica Mužević pozdravio je sve prisutne u svoje osobno ime i prisutnog zapovjednika VZG Belišće Dubravka Čovčić, istakao je dobar rad DVD-a Bocanjevci na održavanju operativne spremnosti i drugih aktivnosti u mjestu. Zahvalio se starom vodstvu na doprinosu u radu Zajednice i čestita novom vodstvu Društva na izboru, ističući da je novo mandatno razdoblje na 5 godine, a što je definirano novim Zakonom o vatrogastvu. Na kraju želi svim članovima mnogo uspjeha u radu, a posebno na području omasovljenja i rada s mladima.

Potom nazočnima se obratio zamjenik gradonačelnika Grada Belišća Domagoj Varžić, koji je pozdravio u ime Gradonačelnika i svoje osobno ime, te izrazio zahvale i čestitke na aktivnostima koje su provedene u protekloj godini koja je obilježena mjerama zaštite od COVIDA-19. Budući nije bilo društvenih aktivnosti vatrogasca zbog pandemije, osim vatrogasnih intervencija koje su odrađene u potpunosti, nadamo se da će 2021. godine biti zdravstveno bolja i da će se pokrenuti društveni rada. Ističe podršku Grada Belišće u svim projektima koje provodi VZG Belišća i DVD-a, te želju za omasovljenje mladih i rad s djecom koji su budućnost našeg opstanka. Želi puno uspjeha u realizaciji zacrtanih planova i puno zdravlja.

Bojan Vuksanić ispred savjeta za razvoj prigradskih naselja grada Belišća pozdravio je  prisutne goste i pohvalio je rad vodstva društva, zahvalio se na odličnoj suradnji društva s samim povjerenstvom, te izrazio zahvalu članovima Društva koji su aktivno sudjelovali u provedbi mjera zaštite od korona virusa i organiziranjem pomoći za stradale u potresu u Petrinji.

Nakon izrečenih pozdravnih riječi, zapovjednik VZG Belišća  gosp. Dubravko Čovčić uručio je diplomu zaslužnom članu  DVD-a Bocanjevci, i to:

 1. Diploma za 10-godišnji rad u vatrogasnoj organizaciji «Spomenica za 10 godina»:
  • Mario Mandić.

Nakon uručenih priznanja, predsjedavajući Milan Strahinec zahvalio se prisutnima na nazoćnosti i zaključio rad Skupštine.

  

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 1252 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu