MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Nije dozvoljeno samoinicijativno spajanje na kolektore

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO  Dvorac d.o.o. za komunalne djelatnosti uputio je važnu obavijest korisnicima usluga na području Općina Bizovac, Petrijevci i Koška u vezi s nedozvoljenim korištenjem odvodnog sustava u izgradnji.

 

 

O B A V I J E S T

MJEŠTANIMA I KORISNICIMA USLUGA DVORAC d.o.o. Valpovo

NA PODRUČJU OPĆINE BIZOVAC, OPĆINE PETRIJEVCI I OPĆINE KOŠKA U VEZI NEDOZVOLJENOG KORIŠTENJA ODVODNOG SUSTAVA KOJI JE U IZGRADNJI

 

U proteklih godinu i pol dana grad Valpovo te općine Bizovac, Petrijevci i Koška velika su gradilišta. Svjedoci smo raskopanih ulica, strojeva i cijevi po gradu, susjednim općinama i okolnim naseljima. Intenzivno se radi na sustavu odvodnje otpadnih voda, izgradnjom glavnih i sekundarnih kolektora i kućnih priključaka.

Izvršenim postupcima kontrole izgradnje odvodnog sustava utvrđeno je da su se u pojedinim mjestima gdje nije u funkciji sustav odvodnje mještani bez odobrenja izvoditelja radova i isporučitelja usluge spojili na izvedene glavne kolektore odvodnje.

Mole se svi mještani na području općina Bizovac, Petrijevci i Koška da se ne spajaju jer SUSTAV ODVODNJE JOŠ NIJE U FUNKCIJI.

            Sustav odvodnje biti će u funkciji izgradnjom uređaja za pročišćavanje u Petrijevcima i Belišću. Spajanje na nezavršenu mrežu odvodnje otežava i onemogućava daljnje izvođenje radova. Potrebno je sve kolektore dodatno ispirati i očistiti kako bi se mogli izvoditi radovi, što stvara dodatne troškove. Posebno naglašavamo kako su neki kolektori izvedeni i prije desetak godina koji isto tako nisu u funkciji. Cjelokupan sustav odvodnje biti će spreman za korištenje nakon završetka uređaja za pročišćavanje što je u planu do kraja 2023. godine.

Stoga još jednom upozoravamo mještane da se ne spajaju samoinicijativno na izvedene kolektore.  

Zajednička suradnja pridonosi uspješnom završetku radova u planiranim rokovima!

Zahvaljujemo na razumijevanju.

 

 

UPRAVA DIREKTORICA

DVORAC d.o.o.

za komunalne djelatnosti

V a l p o v o :

Iva Matić, dipl.ing.građ.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 1614 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Brzi i pouzdani!