MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Općina Bizovac doprinosi uređenju i razvoju Habjanovaca

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

HABJANOVCI Vodeći brigu o razvoju svakog pojedinog naselja na svojem području Općina Bizovac i u 2018. godini realizirala je više planiranih projekata u Habjanovcima.

U središtu mjesta ispred zgrade društvenog doma izvedena je rekonstrukcija parkirališta, na javnoj površini koju mještani nazivaju „Bare“ zasađene su mlade sadnice autohtonih vrsta drveća, na više lokacija popravljene su prometnice, a u društvenom domu izgrađen je sanitarni čvor. Iz općinskog proračuna redovno su financirane sportske aktivnosti nogometnog kluba „Jadran“, kojem je donirana nova traktorska kosilica. Uz potporu Općine Bizovac i zalaganjem članova vatrogasnog društva započelo je unutrašnje uređenje vatrogasnog doma za koji se priprema projekt energetske obnove. Planirajući rekonstrukciju ceste od kraja Velike ulice do mjesnog groblja pripremljena je projektna dokumentacija za asfaltiranje, a u suradnji s Ministarstvom državne imovine riješiti će se imovinsko pravni odnosi.

U proračunu za 2019. godinu predviđeno je nekoliko projekata, a to su: obnova pročelja vatrogasnog doma i spremišta, izgradnja vježbališta na otvorenom, postavljanje ograde s dvorišne strane zgrade DVD-a i nabavka opreme za vatrogasno društvo Habjanovci.

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 781 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It