MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Predstavio se Tomislav Šutalo, kandidat za predsjednika Republike

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

 

VALPOVO Jučer je kandidat za predsjednika Republike na predstojećim izborima Tomislav Šutalo održao konferenciju za novinare, na kojoj se predstavio i najavio osnovne odrednice svoje politike.

 

-Još jednom želim naglasiti da se u ovu utrku uključujem kao nezavisni kandidat, nisam član niti jedne stranke ni udruge i ne vučem ničija kola, rekao je na početku predstavljanja Tomislav Šutalo

-Za razliku od aktualnih političkih garnitura koje očito ne vode državotvornu nego upravo suprotnu politiku razarajući državu i društvo, meni je i danas jednako stalo do naše hrvatske i njene i naše budućnosti kao što je to bilo i 1971. i 1991. godine. S tim se osobnim referencama pojavljujem i izlazim pred hrvatsku opću i političku javnost kao kandidat za predsjednika Republike Hrvatske. U ovom trenutku vidim slijedeće stanje države i nacije: duhovna i materijalna pustoš, kolektivna hipnoza i depresija društva, beznađe, očaj i gubitak vrijednosne orijentacije, a sve to rezultiralo je bježanjem iz hrvatske, odnosno, potonućem i pasivizacijom te polaganim umiranjem bez snova! Vidim da se paralelno sa stvaranjem države provodi scenarij organiziranoga rasapa društva i da njime upravljaju mračne snage prošlosti koje kadroviraju političku i javnu scenu Hrvatske s ciljem unutarnje agresije i urušavanja Hrvatske dovođenjem javnoga mnijenja do točke kada će se reći što će nam takva Hrvatska, a to je sasvim blizu! Mentalna agresija-atak na mozak upornim vraćanjem u prošlost, u 1945. godinu, u kobne podjele nasuprot divnom iskustvu i zajedništvu u Domovinskom ratu i Tuđmanovoj epohalnoj doktrini o pomirbi Hrvata koju istinski želimo mi koji smo iznijeli Domovinski rat, ali ne i snage koje nisu bile uz nas u tome, a danas haraju javnom i političkom scenom. Utvrđujem da je hrvatskom narodu ukradena pobjeda, vlast i država i da Hrvatskoj tek predstoji unutarnje oslobođenje. Kako inače objasniti da nam se događa ovakav scenarij i da sve što politika čini ide protiv Hrvatske. Uzrok ovakvog stanja je prema tome politika i njeni akteri od vrha države do lokalne samouprave koji se kadroviraju iz škrinje s partijskim tajnim dokumentima i hoće ili neće moraju raditi ono što im se naredi. Iz toga razloga u svojoj viziji Hrvatske moći ću računati samo na ljude čiste prošlosti i sadašnjosti jer su se mnogi prodali za „Judine škude“ i išli služiti ovoj pogubnoj politici,vodeći stranke i udruge samo na papiru da izgleda da smo organizirano društvo. Kulminacija manipulacije vidljiva je iz niskih političkih ciljeva koje branitelji postavljaju pred vlast danas,umjesto da su ujedinjeni te da zajedno sa svim zdravim snagama vode glavnu riječ u ovoj zemlji! Ovo je prvi slučaj u povijesti da pobjednička vojska nije uzela vlast u svoje ruke, a i neće ako ostane ovako razjedinjena, rekao je.

-Pravnik sam pa znam da je pretvorba i privatizacija koja se provodila za vrijeme Domovinskog rata protuustavna, nemoralna i podla rabota te pravno ništavan aranžman. Tražit ću ocjenu ustavnosti pretvorbe i privatizacije te generalni sud o tome, razlikujući slučajeve „Tko je jamio jamio je“ u kojima se radilo o očito niskim pobudama i pljačkom narodne imovine, od iskrenih poslovnih nakana i slučajeva gdje sustavi i tvrtke ipak rade, pa makar i s poteškoćama. Tu ćemo imati drugačiji pristup da ne destabiliziramo gospodarstvo, ali svakako ćemo ići dotle da dokažemo tim „intelektualcima“koji se narodu smiju u brk i drže sve nas za budale, da se u ovoj zemlji ne isplati pljačkati i krasti već pošteno raditi i držati do časti!

Ove garniture nemaju mentalnog ni emotivnog kapaciteta da dalje vode Hrvatsku osim u potpunu propast, a već odavno nemaju ni političke podrške u narodu, jer na izbore idu sami sa svojim svitama pa ova kampanja njihovih kandidata sliči putujućem cirkusu bez publike. Pozicija predsjednika države u ovoj zemlji je jedina točka vlasti odakle se mogu vući potezi za ozdravljenjem hrvatskoga društva,odakle se mogu mijenjati stvari,bez obzira na sužene ovlasti. Znajući u kojem grmu leži zec, idem sam protiv njih s velikim nadahnućem i snagom jer znam da su potrošeni i da vuku pretovarena kola nakrcana robom koja smrdi na izdaju i pljačku, a s tim se teretom ne može daleko stići i već se međusobno kolju oko opljačkanoga blaga. Želim da iskoristimo ove izbore kao referendum o izglasavanju nepovjerenja onima koji su nas doveli ovdje gdje smo sada i da se oko ovih ideja okupimo u veliki pokret za Hrvatsku, da se oslobodimo ralja prošlosti i iskoračimo u prostore odgovorne slobode,da iz mrtvog pasivnog društva nikne novi život koji jedva čeka sunca i zraka jer je neukrotiv i nezaustavljiv pa im stoga s Vašim dopuštenjem poručujem:

 

Hrvatska mora iz mraka

Trebamo sunca i zraka!!!

Zato se razmaknite!

Vi lijevi još u lijevo

A vi desni još u desno!

Nailazi narod!

Da vas ne zgazimo!!!

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 699 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu