MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

GRADSKO VIJEĆE GRADA VALPOVA: Potpora radu Savjeta mladih

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Savjet mladih Grada Valpova u sklopu svojih aktivnosti pripremio je i Gradskom vijeću Grada Valpova na usvajanje ponudio Program rada i financijski plan za 2022. godinu.

Na nedavno održanoj sjednici Gradskog vijeća, bez rasprave, predloženi su dokumenti i usvojeni.

-Predstavljeni Program rada i financijski plan planira se provesti u suradnji sa organizacijama civilnog društva, savjetima mladih i institucijama sa područja Osječko-baranjske županije, navela je predsjednica Savjeta mladih Grada Valpova Ivančica Bulut.

U svrhu što kvalitetnijeg obavljanja svojih aktivnosti i postizanju ciljeva koji su određeni ovim Programom rada i financijskim planom, Savjet mladih surađivat će s jedinicama lokalne i regionalne samouprave, udrugama, ostalim savjetima mladih, kao i raznim institucijama koje mogu doprinijeti kvaliteti života.

Savjet mladih Grada Valpova je savjetodavno tijelo Grada Valpova koje promiče i zagovara prava, potrebe i interese mladih na području Grada Valpova.

Program rada Savjeta mladih Grada Valpova sadrži aktivnosti za 2022. godinu razvrstane u sedam područja:  Obrazovanje, profesionalno osposobljavanje i usavršavanje u kontekstu cjeloživotnog učenja ; Zapošljavanje i poduzetništvo; Socijalna zaštita i uključivanje;  Zdravlje i zdravstvena zaštita;  Aktivno sudjelovanje mladih u društvu; Kultura i mladi;  Mladi u europskom i globalnom okruženju.

Za realizaciju planiranih aktivnosti u ovoj godini Savjet mladih će raspolagati s 12.000,00 kuna.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 1707 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It