MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Prijavite štete

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO  Sinoćnje nevrijeme izazvalo je munjevitu reakciju Gradskog povjerenstva za procjenu šteta od prirodnih nepogoda Grada Valpova. Već danas uputili su poziv za prijavu šteta.

-Ovim putem pozivaju se sve pravne i fizičke osobe koje su pogođene štetom nastalom od tuče na području grada Valpova tijekom 25. svibnja 2022. godine, da istu prijave u Gradskoj upravi Grada Valpova na adresi Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo, svakog radnog dana od 08:00 do 15:00 sati kako bi Gradsko povjerenstvo Grada Valpova moglo procijeniti nastalu štetu i podnijeti prijedlog za donošenje Odluke o proglašenju prirodne nepogode za Grad Valpovo.

Prijave je potrebno dostaviti u roku od osam (8) dana.

Uz prijavu štete potrebno je ispuniti propisani obrazac te priložiti list A i B iz ARKOD sustava, odnosno posjedovni list ukoliko je šteta nastala na zakupljenom zemljištu, stoji u pozivu Gradskog povjerenstva za procjenu šteta od prirodnih nepogoda Grada Valpova.

Grad Valpovo podnio je Osječko-baranjskoj županiji prijedlog za proglašenje elementarne nepogode na području grada Valpova.

Kao ilustarciju, objavljujemo forografije koje nam je ustupio jedan od naših čitatelja iz Ivanovaca.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 990 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It