MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Proglašena prirodna nepogoda – tuča za područje Grada Valpova

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Gradsko povjerenstvo za procjenu šteta od prirodne nepogode Grada Valpova o proglašenju prirodne nepogode – tuča za područje Grada Valpova.

-Sagledavajući stanje i posljedice nastale djelovanjem nepovoljnih vremenskih uvjeta tuče koja je dana 25. svibnja 2022. godine zahvatila sva naselja na području grada Valpova te nanijela znatna oštećenja na imovini fizičkih i pravnih osoba, Župan Osječko-baranjske županije tijekom proteklog tjedna proglasio je prirodnu nepogodu – tuču za štete koje su nastale na sljedećoj imovini: građevine, oprema, višegodišnji nasadi, poljoprivredna proizvodnja – prirod i ostala imovina, stoji u obavijesti.

-Nastavno na navedeno, ovim putem se pozivaju sve pravne i fizičke osobe koje su pogođene štetom da podnesu svoje zahtjeve na propisanom obrascu Gradskom povjerenstvu za procjenu šteta od prirodne nepogode Grada Valpova i to najkasnije do 21. lipnja 2022. godine.

Nakon isteka navedenog roka Gradsko povjerenstvo neće biti u mogućnosti zaprimati nove prijave šteta niti dopunu tražene dokumentacije sukladno zakonskim odredbama.

Za dodatne informacije molimo Vas da se obratite na sljedeći broj telefona 031/ 285-307, poručili su iz Gradskog povjerenstva za procjenu šteta od prirodne nepogode Grada Valpova.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 847 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It