MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Dvadeset pet žena brinut će o 150 korisnika

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

BELIŠĆE Danas je uvodnom konferencijom započelo provođenje još jednog projekta Udruge HVIDR-a Belišće u vrijednosti od 163.886,12 EUR-a.

Nositelj i korisnik ovog projekta zapošljavanja žena  „SNAŽNE ŽENE II” koji je u cijelosti financiran iz EU Fonda, operativni program Učinkoviti ljudski potencijali je udruga HVIDR-a Belišće uz partnere: Hrvatski zavod za zapošljavanje, Centar za socijalnu skrb Valpovo, Lokalna akcijska grupa Karašica i Udruga umirovljenika grada Belišća.

Na današnjoj uvodnoj konferenciji 25 žena potpisalo je ugovor o radu na 6 mjeseci koje će   u razdoblju od 1. veljače do 31. srpnja 2023. godine pružati usluge poboljšanja kvalitete života 150 krajnjih korisnika.

Svrha projekta je ublažiti posljedice nezaposlenosti i doprinijeti smanjenju rizika od siromaštva 25 teže zapošljivih žena starijih od 50 godina s najviše završenom SSS te potaknuti socijalnu uključenost i povećati razinu kvalitete života 150 krajnjih korisnika, starijih od 65 godina na području gradova: Belišće, Valpovo, Donji Miholjac te općina Magadenovac, Marijanci, Podravska Moslavina i Viljevo.

Projektom se doprinosi prepoznatim problemima: visoke nezaposlenosti žena, posebice onih u nepovoljnom položaju, mala i nikakva ponuda radnih mjesta za ciljanu skupinu, neusklađenosti kvalifikacija i kompetencija s potrebama tržišta rada ciljane skupine, nerazvijenim soc. uslugama, nedovoljno dostupnoj usluzi pomoći i podrške za krajnje korisnike.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 577 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It