MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Javni poziv za predlaganje kandidata za javna priznanja Općine Bizovac

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BIZOVAC Načelnik općine Bizovac Srećko Vuković danas, 2. veljače 2024. objavio je javni poziv za predlaganje kandidata za javna priznanja.

Javna priznanja Općine Bizovac se mogu dodijeliti fizičkim i pravnim osobama ili grupi fizičkih osoba, udruzi, ustanovi, trgovačkom društvu i drugoj pravnoj osobi za dostignuća i doprinos od značenja u domeni općinskog gospodarskog i društvenog života, kao i za ostala posebno vrijedna društvena dostignuća ostvarena tijekom posljednje dvije godine koje prethode godini u kojoj se nagrada dodjeljuje, radi odavanja priznanja za iznimna postignuća i doprinos u javnom djelovanju od osobitog značenja za razvoj i ugled Općine.
Pozivaju se predlagatelji fizičke i pravne osobe s prebivalištem odnosno sjedištem na području Općine Bizovac, skupine građana, radna tijela i članovi Općinskog vijeća te drugi neformalni organizacijski oblici da predlože kandidate za javna priznanja u 2024. godini.
Obrazloženi pisani prijedlozi zajedno s popratnim suglasnostima predloženog kandidata, sukladno odredbama Odluke o javnim priznanjima Općine Bizovac, mogu se dostaviti na adresu: Općina Bizovac, Komisija za dodjelu priznanja Općine Bizovac, Kralja Tomislava 89, 31222 Bizovac, ili putem elektroničke pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do 18. ožujka 2024.
Detaljne informacije o javnom pozivu i obrasci za prijavu nalaze se na web-stranici www.opcina-bizovac.hr.

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 788 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It