MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Uspješna godina Udruge Labov

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

NARD  U subotu, 3. veljače 2024. godine, održana je izvještajna Skupština Udruge Labov, na kojoj su se osvrnuli na brojene uspješno provedene aktivnosti.

U prošloj godini, kako je izvijestio predsjednik Josip Đakovac, Udruga je okupljala 259 članova od kojih je 180 odraslih i 69 mladih do 18 godina. To je čak 115 članova više nego u prethodnoj godini.

Ovako brojno članstvo je ogroman potencijal što se vidjelo prema provedenim aktivnostima. Provedeno je 20 radnih akcija, najčešće se kosilo obalu i odmorište, a uz to su otklanjali drveće koje je Drava nanijela na repin i pet radnih akcija na kojima su krčili i prorjeđivali stare vrbe duž šetnice.

Pored toga iskazali su se u izgradnji zečjeg nasipa u Ribarskoj ulici početkom kolovoza kada se pozivu Civilne zaštite odazvalo šezdesetak članova Udruge.

Iskazali su se i u obrani nasipa između Ladimirevaca i Satnice od plavljenja Vučice gdje se dvadeset članova u rekordno kratkom roku odzvalo pozivu na akciju. Pri tome, izvijestio je predsjednik, posebne su pohvale zaslužili Igor Stanković, Danijel Jovanović i Josip Đakovac koji su tom prigodom šest sati proveli u vodi do pojasa prebacujući vreće s pijeskom. Pohvale su zaslužile i Mirela Đakovac, Marina Skelac, Marina Stanković, Marija Stanković, Nataša Hojsak i Marija Stanković-Kalazić koje su, također satima, prebacivale vreće s pijeskom kao jedine žene u akciji u kojoj je snage udružilo oko 400 sudionika iz cijele Županije, među kojima je ekipa Labova bila najbrojnija i jedina civilna Udruga.

Osim radnih akcija i sudjelovanja u obrani od poplave, članovi udruge bili su vrijedni organizatori sportsko rekreativnih aktivnosti. Bili su uspješni domaćini Obiteljske biciklijade sa 150 sudionika, organizirali su turnir u odbojci na pijesku i bili suorganizatori 3. regate Belišće-Nard u kojoj je sudjelovalo 70 članova Udruge Labov i Sportsko rekreacijskog kluba "Baraber extreme team" iz Belišća.

Udruga Labov, na čelu s Josipm Đakovcem i agilnim Upravnim odborom puno je pozornosti posvetila i društvenom životu Udruge. Krajem svibnja održano je cjelodnevno druženje članova Udruge povodom drugog rođendana, šezdesetak članova je sudjelovalo na organiziranom noćenju pod šatorima na odmorištu, a 1. listopada, povodom obilježavanja Međunarodnog dana rijeke Drave organizirali su druženje za sve posjetitelje uz riblje specijalitete i osvježavajuće napitke te natjecanje u lovu ribe udicom na plovak u kojem je sudjelovalo 32 mlađih članova. Za članove udruge i njihove prijatelje u Društvenom domu organiziran je i doček Nove godine sa stotinjak sudionika.

U prošloj godini, uz pomoć sponzora i sudjelovanjem u projektima obnovljen je inventar Udruge i pribavljeni novi alati za održavanje obale i odmorišta, a na kraju uspješne izvještajne skupštine, posebnu zahvalu predsjednik Udruge Đakovac iskazao je gradonačelniku Matku Šutalu na snažnoj podršci u radu, kao i brojnim sponzorima koji su svojim novčanim prilozima omogućili izuzetno bogatu aktivnost Udruge koja je u nepune tri godine provedena uz svestranu pomoć brojnog članstva.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 870 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

       VELJAČA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu