MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Održana redovna godišnja Skupština DVD-a Vinogradci

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VINOGRADCI U subotu 3. veljače 2024. godine u prostorijama Društvenog doma održana je redovna godišnja Skupština DVD-a Vinogradci.

Uz nazočnost gostiju iz susjednih DVD-a Belišće, Bocanjevci, Bistrinci, Veliškovci, Gat, Tiborjanci i prijateljsko društvo Retfala iz Osijeka te operativnih i podupirajućih članova iz mjesta, Skupštini su nazočili zamjenica gradonačelnika Grada Belišća Ljerka Vučković i zapovjednik VZG Belišće Dubravko Čovčić.

Prisutni su poslušali Izvješće o radu i Financijskog izvješće DVD-a Vinogradci u 2023. godini, te Planove rada i financija za 2026. godinu.

Zapovjednik Željko Berečić u Izvješću o radu istakao je aktivnosti koje su obilježile 2023. godinu, a vezao je uz suradnju s prijateljskim društvom Retfala, radnoj akciji „Volim Belišće, ali čisto“, obilježavanju dana Sv. Florijana, sudjelovanja na Fišijadi u Belišću, nastupu na Gradskom vatrogasnom natjecanju VZG Belišće i sudjelovanja u aktivnostima koje je organizirala VZG Belišće. Istakao je problem manjka djece u mjestu, gdje samim time nema mogućnosti formiranja ekipe pomlatka za vatrogasna natjecanja. Tijekom godine bile su dvije vatrogasne intervencije, od čega jedna tehnička (uklanja stabla) i sudjelovanje na poplavama ugroženom području (Satnica Valpovačka).

Nakon usvojenih Izvješće za 2023. godinu i Planova za 2025. DVD-a Vinogradci, dana je riječ gostima.

U prigodnim riječima zamjenica gradonačelnika Grada Belišća Ljerka Vučković, pozdravlja sve prisutne u ime gradonačelnika Dinka Burić i svoje osobno ime, te upučuje čistitke na aktivnostima koje provodi ovo društvo. Istiće podršku Grada Belišće u svim projektima koje provodi VZG Belišća i DVD-a, te ističe želju za omasovljenje društva  mladim članovima i rad s djecom koji su budućnost. Napominje projekt rekonstrukcije Društvenog doma u Vinogradcima u čijem sastavu je i vatrogasno spremište, gdje će se osigurati bolji i kvalitetniji uvjeti rada. Na kraju želi puno uspjeha u ralizaciji zacrtanih planova.

Zapovjednik VZG Belišće Dubravko Čovčić, osvrnuo se na rad društva koje i u uvjetima manjka operativnog članstva uspijeva ispunjavati obveze koje pred njih postavi VZG Belišće. Koristi priliku zahvaliti se Gradu Belišću, na projektu adaptacije i uređenje vatrogasnog doma u Vinogradcima. Ukratko je upoznao prisutne o projektu Vatrogasne zajednice osječko-baranjske županije s pokrajinom Tirol iz Austrije vezano uz nabavku vatrogasnih vozila, gdje su uključena sva društva s područja VZG Belišća. Na kraju poželio je mnogo uspjeha u daljnjem radu sa željom za stvaranjem što kvalitetnije strukture društva.

Prisutnima se obratio predsjednik DVD-a Retfala Dragan Košćak, koji je izrazio iskreno zadovoljstvo na dugogodišnjoj suradnji između Društava DVD-a Vinogradci i DVD-a Retfala, koja već traje više od 20 godina, sa željom za daljnjom prijateljskom suradnjom i međusobnom pomoći kao starija i mlađa braća.

Potom je predsjedavajući Ivica Igrec najavio uručivanju uvjerenje o osposobljenosti za zvanje, gdje je Zapovjednik VZG gosp. Dubravko Čovčić uručio: Diplomu i uvjerenje o stjecanju zvanja „Vatrogasac I klase“ Mateu Đurakiću, Diplomu i uvjerenje o stjecanju zvanja „Vatrogasni dočasnik“ Ivici Igrecu, Daliboru Vinogradcu i Danijelu Berečiću te Diplomu i uvjerenje o stjecanju zvanja „Vatrogasni dočasnik I klase“ Ivici Mađariću.

Nakon kraju predsjedavajući Ivica Igrec, zahvalio se prisutnima na nazoćnosti i zaključio rad Skupštine.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 952 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

       VELJAČA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu