MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Grad Valpovo nominirao projekt rekonstrukcija Dječjeg vrtića „Maza“ Valpovo

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Sukladno Javnom natječaju za sufinanciranje obnove nestambenih zgrada Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Grad Valpovo je krajem ožujka nominirao projekt pod nazivom Rekonstrukcija Dječjeg vrtića „Maza“ Valpovo.

 

Ukupna vrijednost projekta iznosi 1,585.975,25 kn, od čega traženi udio sredstava Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost iznosi 634.390,11 kn ili 40%, a preostali udio od 60% odnosno iznos od 951.585,17 kn Grad Valpovo osigurat će u svojem proračunu.

Realizacijom samog projekta predviđena je zamjena vanjskih otvora (prozora, vrata, stjenki) novim elementima sa znatno boljim toplinskim svojstvima. Sadašnja PVC stolarija i dotrajali drveni prozori zamijenit će se prozorima od aluminijskih profila s trostrukim izo-staklom punjenim plinom. Na vanjskoj ovojnici zgrade Vrtića postavit će se dodatna toplinska izolacija tako da ukupna debljina toplinske izolacije iznosi 15 cm.

Osnovni cilj ovog projekta je povećati energetsku učinkovitost zgrade Vrtića na način da se rekonstrukcijom ovojnice zgrade smanje troškovi grijanja što će u uvelike utjecati i na smanjenje emisije CO2. Pozitivni učinak ovog projekta je i poticanje investicijskog ciklusa lokalnog gospodarstva.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 1033 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It