MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Obnova neće ometati redovan rad Dječjeg vrtića

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Dubravka Babić, vlasnica poduzeća Zitex iz Donjeg Miholjca i gradonačelnik grada Valpova Leon Žulj, danas su potpisali ugovor o izvođenju radova na obnovi zgrade Dječjeg vrtića u Valpovu.

 

Potpisivanju ugovora prisustvovali su i zamjenica gradonačelnika Pavica Majdenić, ravnateljica Dječjeg vrtića Maza Svjetlana Cvenić, te Zora Pavić i Đuro Glavaš, pročelnici u Gradskoj upravi Grada Valpova.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.048.044,19 kn, od čega 40 % vrijednosti prihvatljivih troškova sufinancira Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, dok su preostalih 60 % sredstava proračunska sredstva Grada Valpova.

Obraćajući se prisutnima, gradonačelnik Žulj naveo je povijest dobre i efikasne suradnje s Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost na brojnim projektima – Centar kulture, javna rasvjeta, divlje deponije te najavio potencijalne projekte na kojima se očekuje sufinanciranje - obnova zgrade stare vijećnice u središtu grada, uređenje reciklažnog dvorišta, zgrade Gradske uprave i druge.

Dubravka Babić vlasnica Zitexa, zahvalila se na povjerenju i zajamčila poštivanje projektom predviđenih rokova i vrhunsku izvedbu planiranih radova. Radovi će trajati 45 dana od dana uvođenja u posao, a može se očekivati da će započeti za osam dana. Valja napomenuti da će tijekom izvedbe radova Dječji vrtić raditi normalno, prilagođujući se dinamici obavljanja radova.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 688 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

LJETNA STANKA

 

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu