MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Očekivanja u 2014. godini: Ljudi, tehnologija, tržište

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Gradonačelnik Valpova Leon Žulj sa suradnicima organizirao je tradicionalni prijam za gospodarstvenike i predstavnike društvenog sektora grada. Bila je to prigoda za kratak osvrt na proteklo jednogodišnje razdoblje i očekivanja u novoj godini.

-Prošla je godina bila izborna, pa smo sumirali rezultate proteklog četverogodišnjeg razdoblja, rekao je gradonačelnik Leon Žulj na početku obraćanja gostima. Pred nama je novo mandatno razdoblje koje zahtijeva sve ono najbolje u nama, razdoblje u kojem ćemo sve snage usmjeriti na očuvanje postojećeg standarda i stvaranje novih pomaka, da unaprijedimo društveni život i iskoristimo svaku priliku za otvaranje novih radnih mjesta. Želimo biti kvalitetan i čvrst partner našim poduzetnicima, realnom sektoru u ostvarivanju ideja u otvaranju novih tržišta. Fokus ćemo staviti na ljude, tehnologiju i tržište. To je jamac za unapređenje onoga što smo izgradili do sada i temelj za stvaranje novih vrijednosti. Raduje me da naši gospodarstvenici znaju sačuvati radna mjesta, da svladavaju nove tehnologije te da povećavaju izvoz i da tržišta osvajaju novim proizvodima.

Pred nama je godina u kojoj ćemo sve snage usmjeriti na osmišljavanje projekata koje bismo mogli financirati sredstvima Europskih fondova. Već imamo gotovu dokumentaciju za osam, devet velikih projekata kojima ćemo nastojati unaprijediti život na području grada. Očekujem da ćemo prvi u Hrvatskoj zasnovati Agro zonu, nastavit ćemo razvijati poslovne zone, izgraditi novi poduzetnički inkubator. Tražit ćemo mogućnost za obnovu postojećih ili izgradnju novih kapaciteta u školstvu, imamo pripremljenu dokumentaciju za realizaciju velikog projekta obnove sustava odvodnje i vodovoda u kojem računamo na sredstva iz Europskih fondova kao i pri daljem ruralnom razvoju u tradicionalnim djelatnostima, kao što je poljoprivreda, ali i u turizmu i u drugim djelatnostima gdje naši poduzetnici postižu značajna dostignuća.

To je okosnica za budućnost gdje ćemo kao Grad tražiti partnere za ostvarenje veće zaposlenosti, brži tehnološki razvoj i otvaranje novih tržišta i na tome gradimo sve naše buduće aktivnosti u narednoj godini, ali i u svim sljedećim godinama mandatnog razdoblja.

Uvjeren sam da ćemo na tim zadaćama okupiti sve kreativne snage i poduzetnike koji mogu našem gradu, našim sugrađanima osigurati kvalitetniju budućnost, zaključio je gradonačelnik Leon Žulj. Na kraju susreta s predstavnicima gospodarskog i društvenog života grada čestitao je svima sretnu novu godinu,a dobrim se željama pridružio i Dejan Pisačić, predsjednik Gradskog vijeća.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 678 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It