MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Nastavak sufinanciranja prijevoza učenika srednjih škola i redovnih studenata s područja Grada Valpova

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Krajem proteklog tjedna gradonačelnik Grada Valpova, Leon Žulj, zaključio je s tvrtkom Panturist d.d. iz Osijeka, Ugovor o subvencioniranju dijela cijene prijevoza redovnih učenika srednjih škola i redovnih studenata sa područja grada Valpova, za razdoblje od 01. rujna do 31. prosinca 2016. godine.

 

Potpisom navedenog Ugovora Grad Valpovo uz Vladu RH, Osječko-baranjsku županiju, te tvrtku Panturist d.d. iz Osijeka, i ove školske godine nastavlja sa subvencioniranjem cijene prijevoza redovnih učenika srednjih škola i redovnih studenata sa područja grada Valpova.

Ugovoreni uvjeti za ovo razdoblje nisu se promijenili, tako da cijena mjesečne karte za redovne studente i dalje iznosi 340,00 kn, dok učenici srednjih škola koji se školuju u Valpovu i Donjem Miholjcu imaju besplatan prijevoz. Učenici srednjih škola koji se školuju u Osijeku plaćat će 10% iznosa cijene mjesečne karte.

Svakom učeniku i studentu kojem je ciljano odredište Osijek uručit će se i besplatna mjesečna karta tvrtke GPP d.o.o. iz Osijeka za korištenje gradskog prijevoza po gradu Osijeku unutar I i II zone.

Sukladno potpisanom Ugovoru mjesečna subvencija Grada Valpova iznosi 15.000,00 kn, za što su osigurana sredstva u Proračunu za 2016. godinu.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 593 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Brzi i pouzdani!