MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Održana Skupština LAG-a Karašica

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Započeti s provedbom podmjere 19.2. i raspisati natječaje iz lokalne razvojne strategije, za što je namijenjeno 11milijuna kuna, temeljna je zadaća LAG-a Karašica u narednoj godini.

 

To je između ostaloga zaključeno na sinoć održanoj Skupštini LAG-a pod predsjedanjem Krešimira Žagara, kojoj je nazočilo 47 od 92 člana.

Osim što je utvrđen plan aktivnosti, usvojen je financijski plan. U sljedećoj će godini za djelovanje LAG-a biti ostvareni prihodi od 622.000 kuna, a od toga je za zaposlene u LAG-u namijenjeno 335 tisuća kuna.

LAG će i dalje sustavno raditi na animiranju stanovništva LAG područja o LAG-u, LEADER programu, IPARD Programu, Programu ruralnog razvoja 2014-2020, motivirati članove i pomoći im prilikom apliciranja na natječaje iz mjera PRR 2014-2020, organizirati edukacije za članove i volontere na temu: upravljanje projektnim ciklusom, poslovni plan, strateško planiranje i organizirati radionice i sastanke članova, volontera i drugih zainteresiranih

fizičkih i pravnih osoba na različite teme vezane za ruralni i svaki drugi razvoj LAG područja.

U skladu s raspoloživim sredstvima organizirat će se studijska putovanja članova i volontera, prezentirati LAG i članove LAG-a na sajmovima i sličnim manifestacijama, u suradnji sa članstvom sudjelovati u organizaciji lokalnih manifestacija, izraditi studije i druge dokumente koji će pridonijeti razvoju područja LAG-a, sudjelovati u izradi Županijske razvojne strategije 2014.-2020., te aktivno sudjelovati pri provedbi Strategije urbane aglomeracije Osijek i javiti se sa svojim projektima ukoliko postoji mogućnost i potreba.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 1218 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

 

KINO PROGRAM

     LISTOPAD

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu