MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Održana Izborna godišnja skupština DVD-a Tiborjanci

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

TIBORJANCI U petak 17. veljače 2017. godine u prostorijama Društvenog doma Tiborjanci održana je izborno godišnja Skupština DVD-a Tiborjanci.

Skupština je održana uz nazočnost gostiju iz susjednih DVD-a (Belišće, Bocanjevci, Bistrinci, Vinogradci, Veliškovci i Gat), te operativnih i podupirajućih članova iz mjesta Tiborjanci.

Skupštini DVD-a Tiborjanci nazoćio je zamjenik gradonačelnik Grada Belišća gosp. Domagoj Varžić, predsjednik Vatrogasne zajednice osječko-baranjske županije gosp. Nikica Mužević i zapovjednik VZG Belišće gosp. Dubravko Čovčić.

Prisutni su poslušali Izvješće o radu DVD-a Tiborjanci i Financijskog izvješće u 2016. godini, te Planove rada i financija za 2017. godinu.

Nakon usvojenih Izvješće za 2016. godinu i Planova za 2017. DVD-a Tiborjanci, pristupilo se izboru kanidata na funkcije i radna tijela DVD-a za mandatno razdoblje od 2017. do 2021. godine, gdje su jednoglasno izabrane sljedeće osobe na funkcije i radna tijela i to:

1)     Izbor rukovodećeg kadra DVD-a Tiborjanci:

a)     Predsjednik:                            SINIŠA MANDIĆ                 ,

b)     Zapovjednik:                          IVICA TALAFUK                ,

c)     Zamjenik predsjednik:           MIRKO BLAŽEVIČ             ,

d)     Zamjenik zapovjednika          MARKO GALIĆ                   ,

e)     Tajnik:                                    JADRANKA TALAFUK      ,

 

U prigodnim riječima zamjenika gradonačelnika Domagoja Varžić bile su riječi zahvale i čistitke na postignutim rezultatima i aktivnostima koje se provede u vatrogasnoj djelatnosti. Istakao je veliko zalaganje vatrogasaca kod velikih zajedničkih intervencija, gdje se požrtvovno radi i ispunjavaju svi zacrtani ciljevi, a što je dokaz u godini velikih poplava. Istiće želju za omosovljenje mladih i rad s djecom koji su budućnost našeg opstanka. Ujedno čestita starom rukovodstvu na postignutim rezultatima, a novom rukovodstvu želi puno uspjeha u ralizaciji zacrtanih planova.

Predsjednik Vatrogasne zajednice osječko-baranjske županije Nikica Mužević istakao je rad DVD-a Tibrojanci na održavanju operativne spremnosti, koja je nositelj rada i razvoja vatrogastva u mjestu, a što ujedno doprinosi i kvalitetnom radu VZG Belišće.

Zapovjednik VZG Belišće Dubravko Čovčić, osvrnio se na izvješće o radu Društva, gdje je istaknuto manjak mladih članova zbog odlaska za poslom, međutim u tom pogledu DVD Tiborjanci ispunjavaju sve zadane zadatke i osnovne potrebe koje od njih zahtjeva VZG Belišće. Što znaći da nema bojaznosti za nedostatak članova, jer stalnim osposobljavanje mladih članova s osnovnim zvanjem «vatrogasac» popunjavaju su praznine koje nastaju zbog odlaska članova. Ujedno upučuje apel svim prisutnim predstavnicima Dobrovoljnih vatrogasnih društava da se prijave na Javne natječaje Osječko-baranjske županije, kako bih uz financijsku pomoć VZG Belišće i samih društava omogućili nabavku nedostatne vatrogasne opreme. Na kraju novom rukovodstvu DVD-a Tiborjanci poželio je mnogo uspjeha u daljnjem radu s željom za stvaranjem što kvalitetnije strukture društva.

 

Nakon izrečenih pozdravnih riječi, pristupilo se uručivanju uvjerenja i priznanja zaslužnijim članovima i to:

Zapovjednik VZG gosp. Dubravko Čovčić uručio je :

  1. Diploma i uvjerenje za stecanje zvanja «Vatrogasni Dočasnik».:

-        Luka Galić i Mirko Blažević

  1. Diploma i uvjerenje za stecanje zvanja «Vatrogasni Dočasnik I klase».:

-        Marko Galić i Siniša Mandić

  1. Diploma za 50 rad u vatrogasnoj organizaciji «Spomenica za 50 godina»:

-        Franjo Pohižek.

  1. Diploma za dugogodišnji operativni rad u vatrogasnoj organizaciji „Spomenica vatrogasni veteran“:

-        Josip Stjepanović.

 

Nakon uručenih uvjerenja i priznanja, a predsjedavajući Siniša Mandić, zahvalio se prisutnima na nazoćnosti i zaključio rad Skupštine.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 1151 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu