MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Učenici Srednje škole Valpovo uspješni na županijskim natjecanjima

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Nakon održanih školskih natjecanja na kojima je sudjelovao velik broj učenika Srednje škole Valpovo, oni najuspješniji su pozvani na županijska natjecanja.

 

Na županijskom natjecanju iz Osnova informatike koje je održano 10. veljače sudjelovali su Filip Kupanovac (3. EL) i Tomislav Kudric (2. EL) pod mentorstvom Igora Jakopičeka. Filip je osvojio 1. mjesto te je pozvan na državno natjecanje, a Tomislav 5. mjesto.

Čak tri rada naših učenika u različitim kategorijama na županijskoj razini smotre LiDraNo 2017. održanoj u utorak, 14. veljače u Srednjoj školi Isidora Kršnjavoga Našice predložena su za državnu razinu smotre koja će se održati krajem ožujka u Primoštenu.

Našu su školu na županijskom LiDraNu u Našicama u kategoriji literarnog stvaralaštva predstavljali Fran Zamaklar (3. b OG) s kratkom pričom Priča s prozorskog stakla u pratnji mentorice Vesne Kajganić i Labina Đuranić (1. a OG) s lirskom crticom Trenutak razuma u kojem odlučujem živjeti pod vodstvom mentorice Jasne Iličić. U kategoriji novinarskog stvaralaštva Anamarija Cerjak i Matea Fučkar (2. b OG) predstavile su radijsku emisiju Putokaz – Kreativnost i mladi pod mentorstvom Tihane Rikert. U kategoriji pojedinačnih scenskih nastupa u okviru dramsko-scenskog stvaralaštva pod vodstvom mentorice Ljiljane Silađi Fabijan Štefić (4. KOM) izveo je monolog prema tekstu Darka Ronte Stepoš, stari bećar, a Ana Perak (4. b OG) kazivala je pjesmu Poruka Vesne Parun.

Za državni LiDraNo predloženi su: u kategoriji literarnih radova Fran Zamaklar, Priča s prozorskog stakla, mentorica: Vesna Kajganić; u kategoriji radijskih emisija Anamarija Cerjak i Matea Fučkar, Putokaz – Kreativnost i mladi, mentorica: Tihana Rikert; u kategoriji pojedinačnih scenskih nastupa Fabijan Štefić, Darko Ronta, Stepoš, stari bećar, monolog, mentorica: Ljiljana Silađi.

Pod mentorstvom Vlaste Kadrić Sara Šrepfler (2. a OG) osvojila je 1. mjesto, a Luka Orešković (4. a OG) 4. mjesto na Županijskom natjecanju iz engleskog jezika održanom 21. veljače.

23. veljače održano je županijsko natjecanje iz geografije na kojem je Filip Havojić (3. b OG) pod mentorstvom Željka Štanfelja osvojio 5. mjesto, a Davor Matejak (4. EK)  pod vodstvom mentorice Mirjane Vujić osvojio je 8. mjesto.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 1671 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It