MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Od ponedjeljka: Proslava Dana Osnovne škole Matije Petra Katančića

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Tijekom cijelog ovog tjedna, Osnovna škola Matije Petra Katančića organizira Glazbeni tjedan glazbenih odjela kao i prigodna događanja povodom proslave Dana škole, 26. svibnja 2017. godine.

-U ponedjeljak, 22. svibnja od 9.00 do 12.00 sati u školskom dvorištu organizirat ćemo sakupljanje starog papira, najavljuje ravnatelj Dalibor Košutić. Molim učenike, njihove roditelje i sve koji žele donijeti stari papir, da to učine u navedenom vremenu. Novci prikupljeni od sakupljanja papira bit će dodijeljeni po razredima - ovisno koliko je koji razred prikupio papira.

U 17.30 sati istog dana organiziramo koncert u kojem će se predstaviti polaznici glazbene igraonice iz Beliišća i glazbenih odjela, a u 19.00 sati naši učenici srednjoškolci, koji su završili osnovnu glazbenu školu kod nas i koje ćemo sa velikim zadovoljsvom ponovno ugostiti. Oba koncerta su u prostorijama glazbenih odjela u Belišću.

U utorak, 23. svibnja organiziramo dva koncerta u kapelici Normann-Prandau gdje će se također predstaviti polaznici glazbene igraonice iz Valpova te učenici glazbenih odjela.

U srijedu, 24. svibnja u 19,00 sati održat će se koncert glazbenih odjela u Belišću.

U četvrtak, 25. svibnja u 17.30 sati održat će se koncert učenika glazbenih odjela nagrađenih ove godine na međunarodnim natjecanjima, a u 18.45 sati koncert učitelja glazbene škole. U 20.00 sati u prostorijama DVD-a Valpovo organiziramo svečanu večeru za sve djelatnike, umirovljenike i goste.

U petak, 26. svibnja od 9.00 do 13.00 sati organiziramo sportski dan učenika i učitelja naše Škole. Od 9.00 do 10.30 sati učenici predmetne nastave, a od 11.30 do 13 .00 sati učenici razredne nastave.

U 10.30 sati organiziramo utakmicu u malom nogometu između učenika i učitelja na teniskim terenima pored Škole.

Generalna proba za svečanu akademiju bit će u Centru kulture u 12.00 sati, a sama akademija u Centru kulture Matija Petar Katančić u 18.00 sati.

Pozivam učenike, djelatnike, roditelje i sve ostale na što veći odziv brojnim događanjima koje organizira naša Škola u slavljeničkom tjednu, zaključio je ravnatelj Košutić.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 678 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu