MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Članovi udruge Karašicka Republika donirali sportske rekvizite osnovnim školama u Valpovu i Belišću 

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

VALPOVŠTINA Članovi udruge Karašicka republika, koja djeluje na području Valpovštine (a i šire), ne miruju čak ni u prosincu, najhladnijem dobu godine.

U suorganizaciji sa Savjetom mladih Osječko-baranjske županije, koji je prepoznao samu kvalitetu Udruge i njezinog rada s mladima, organiziraju događaj pod nazivom Snježna Grofmannica, koji bi se trebao održati kada padne prvi pravi snijeg, i to na lokacijama: valpovački Dvorac Prandau-Normann te belišćanski stari park.


Cilj je potaknuti djecu i mlade da izađu iz svojih domova, da se maknu od monitora i televizorskih ekrana te ih pozvati na druženje uz sanjkanje, precizno grudanje, grudanje u dalj te izradu snježnih skulptura. A dok se čeka prvi pravi snijeg za realizaciju samog događanja, članovi Udruge jučer su posjetili belišćansku i valpovačku osnovnu školu te donirali sportske rekvizite u obliku lopti koje će koristiti učenici u razrednoj nastavi, ali i učenici viših razreda. Članove su dočekali ravnatelji Darko Kovač (Osnovna škola Ivana Kukuljevića Belišće) i Dalibor Košutić (Osnovna škola Matije Petra Katančića Valpovo) kojima su uručene donirane lopte.

 

 

 


No nije to sve, jer Udruga poziva sve, od najmlađih do najstarijih – djecu, mlade, roditelje i umirovljenikeda dođu danas na valpovački glavni trg gdje će se u sklopu Adventa u Valpovu održavati njihova manifestacija Karabajka (početak u 19 sati!). Iz bogatog programa izdvajaju sljedeće: božićni koncert Žabaraberi Band Aida, darivanje jakni za potrebite – JaknoĆoš, gledanje božićnih filmova na AdvenTV-u, darivanje jabuka našim najmlađima, Vina & Karabaje – ponuda pića i hrane u Slanoj kućici, radionica smrzavanja. Na samom događaju proglastiti će se i prvi ŠICNFIL, odnosno dobitnik nagrade Karašicki Karanfil za pozitivca godine. (Glasovanje traje do početka samog događaja, a glas možete dati na službenoj Facebook stranici udruge!) Članovi Udruge pozivaju sve da dođu na druženje, da se zabave te da uživaju u gledanju božićnih filmova i samom nastupu Karašickog Band Aida!''

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 650 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

LJETNA STANKA

 

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu