MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Javni poziv zainteresiranima

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

VALPOVO Provodeći projekt Zaželi – radi i ostvari u Valpovu, gradonačelnik Matko Šutalo objavio je javni poziv za iskaz interesa za korištenje potpore i podrške starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju.

Prijaviti se mogu osobe s prebivalištem na području Grada Valpova kojima je potrebna pomoć druge osobe u cilju unapređenja njihove socijalne uključenosti i  kvalitete života.

U Javnom pozivu pojašnjava se da se na iskaz interesa mogu prijaviti osobe starije od 65 godina, osobe mlađe od 65 godina u nepovoljnom položaju te osobe koje pravo na socijalnu uslugu potpore i podrške osobama u nepovoljnom položaju ne ostvaruju po drugoj osnovi.

Pojašnjava se također koje se sve za korisnike, besplatne, usluge pružaju.

Dostava namirnica, pomoć u pripremi obroka u kućanstvima, održavanje čistoće stambenog prostora, pranje i glačanje rublja, ostale usluge u kući i okućnici, pomoć pri oblačenju i svlačenju, briga o higijeni i osobnom izgledu, pomoć pri socijalnoj integraciji, posredovanje pri ostvarivanju raznih prava (dostava lijekova, dostava pomagala i sl.), pružanje podrške kroz razgovore i druženja, pratnja i pomoć u različitim socijalnim aktivnostima, i druge poslove vezane za skrb starijih i nemoćnih osoba

Zainteresirane osobe za korištenje potpore i podrške osobama starije životne dobi i osobama u nepovoljnom položaju prijave mogu podnijeti u pisanom obliku i to poštom ili osobno.

Obrazac prijave može se dobiti u Gradu Valpovu, Matije Gupca 32, radnim danom od 7,00 do 15,00 sati ili na Internet stranicama Grada Valpova: www.valpovo.hr .

Pisana prijava može se dostaviti poštom ili osobno na adresu:

Grad Valpovo, Matije Gupca 32

s naznakom Zaželi – radi i ostvari u Valpovu – prijava korisnika

Rok za dostavu prijava je 08. travnja 2018.god.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 468 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu