MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Rekapitulacija uspješne vatrogasne godine

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

PETRIJEVCI Vatrogasci Petrijevaca sinoć su bili domaćini redovnoj Skupštini Vatrogasne zajednice Grada Valpova i Općine Petrijevci.

Sudionike i brojne goste na početku je pozdravio predsjednik  Zdravko Cvenić,  koji je podnio iscrpno izvješće o brojnim aktivnostima u Zajednici tijekom protekle godine.  

U svom je izvješću posebno naglasio potvrdu kontinuiranog i dobrog rada kroz zastupljenost vatrogasaca iz te Zajednice u strukturama vatrogasne organizacije u Osječko-baranjskoj Županiji i Hrvatske vatrogasne zajednice.

-Zapovjednik Zajednice, Stjepan Koški, izabran je za tajnika Vatrogasne zajednice Osječko-baranjske Županije te za predsjednika Nadzornog odbora Hrvatske vatrogasne zajednice, predsjednik Zdravko Cvenić izabran je za zapovjednika VZObŽ i člana Operativno tehničkog stožera, dugogodišnji predsjednik Vatrogasne zajednice Miroslav Šmit izabran je predsjednika Nadzornog odbora VZObŽ, a s područja Valpovštine je i predsjednik Vatrogasne zajednice ObŽ i zamjenik predsjednika Hrvatske vatrogasne zajednice, Nikica Mužević.

Sustavnost u radu očituje se kroz brojne djelatnosti, a jedna od njih, posebno naglašena, je i sudjelovanje na natjecanjima na kojima se stječe rutina u raznim natjecateljskim disciplinama, primjenjivim u intervencijama i provjera ispravnosti opreme. Nerijetko ekipe društava – članica zajednice osvajaju značajne plasmane na međunarodnim natjecanjima te u bližoj i daljoj okolici.

U nastavku skupštine zapovjednik Stjepan Koški podnio je izvješće o operativnim aktivnostima tijekom protekle godine te posebno naglasio, stručan i kontinuiran rad na okupljanju i edukaciji mladih, koji čine temelj vatrogasne organizacije u Zajednici. Darko Bibić izvijestio je o radu mladeži, tajnik Goran Dorić o materijalno – financijskom poslovanju, a predsjednik Nadzornog odbora podnio je izvješće o uvidu u poslovanje - koje je ocijenjeno urednim i primjernim.

Sukladno odredbama Pravilnika o bodovanju rada društava podijeljena je oprema najbolje ocijenjenim društvima - DVD Petrijevci primili su opremu vrijednu 5.000,00 kuna, DVD Ladimirevci opremu u vrijednosti od 4.000,00, a DVD Harkanovci opremu u vrijednosti od 3.000,00 kuna.

Skupština je završena pozdravnim riječima gostiju, a osim domaćina Ive Zelića, načelnika Općine Petrijevci, sudionicima Skupštine su se obratili Dejan Pisačić, predsjednik Gradskog vijeća Grada Valpova, Zdravko Mandić, zapovjednik Policijske postaje Belišće, Zvonko Grgec , u ime Državne uprave za zaštitu i spašavanje, koji je izrekao pohvale organiziranosti Zajednice, Nikica Mužević, predsjednik Vatrogasne zajednice Osječko-baranjske Županije te Goran Ivanović, zamjenik župana i njegov izaslanik.

I ovom prigodom je zaključeno kako su se vatrogasne postrojbe pokazale i dokazale kao jedine sposobne i organizirane snage koje se mogu suprotstaviti svim nedaćama koje nas mogu zadesiti: od požara, nesreća  u prometu ili nezgoda u svakodnevnom životu, pa sve do poplava ili migracijskih kriza. 

 

  

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 732 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      LIPANJ

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu