MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

      

Zdenka Rakić nova je predsjednica Udruge umirovljenika grada Belišća

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE Jučer je u KINO ZGRADI u Belišću održana redovna izborna Skupština Udruge umirovljenika grada Belišća. 

Kako se navodi u priopćenju za medije, koje je potpisala novoizabrana predsjednica, Zdenka Rakić, za potpredsjednike su izabrani Zdenko Weber i Josip Kramar, a tajnik udruge je Zdravko Majer. Skupština je izabrala i nove članove Upravnog i Nadzornog odbora.

Za članove Upravnog odbora izabrani su: Drago Bočkaj, Mladen Kopi, Ilona Orešković, Stjepan Lang, Ivica Stanić, Mato Merčep, Ivica Šamadan, Branko Bobinac, Milica Perković, Josip Orsag i Marica Ileš.

Za članove Nadzornog odbora izabrani su: Radoslav Vuksanić, Nada Poljak i Zdravko Papp.

Nakon izbora novoizabrana predsjednica zahvalila se članovima Skupštine na ukazanom povjerenju, a posebno se zahvalila dosadašnjem predsjedniku Josipu Kramaru na izuzetno velikom trudu i radu koje je uložio u posljednje četiri godine mandata. Naglasila je kako je g. Kramar iznio dosada najteži teret u upravljanju Udrugom jer je bio na njenom čelu u najsloženijim i najtežim trenucima postojanja Udruge umirovljenika grada Belišća.

U prošlih pet godina, Udruga umirovljenika je zbog nezakonitih postupanja pojedinaca tijekom 2013. i 2014. godine, izgubila svoje prostorije u Domu umirovljenika, arhivu, sredstva za rad, pečate, a i velika većina članstva je bila izmanipulirana i obmanuta o događanjima koja su pogodila Udrugu u to vrijeme.

Dojam je i danas da najveći dio našeg bivšeg članstva jednostavno nije upoznat sa svime, odnosno s pravom istinom što je naša Udruga prošla u posljednjih pet godina, a prošla je zaista puno toga i na sreću Udruga umirovljenika grada Belišća i dalje postoji, navodi se u priopćenju.

-Upravo iz navedenih razloga plan rada u novom mandatu naše Udruge bit će ponajprije povratak prostorija, arhive, sredstava za rad i redovito informiranje javnosti o poduzetom, a naravno da će se istovremeno raditi i na projektima kojima će Udruga umirovljenika nastojati  skrbiti za bolji i kvalitetniji život i standard umirovljenika i općenito ljudi starije životne dobi, naglasila je u priopćenju novoizabrana predsjednica, Zdenka Rakić.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 352 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu