MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Poziv za predlaganje Programa javnih potreba Grada Valpova za 2019. godinu

Korisnička ocjena: 2 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Gradonačelnik Grada Valpova, Matko Šutalo uputio je poziv za predlaganje Programa javnih potreba iz područja socijalne i zdravstvene skrbi, humanitarne djelatnosti, te drugih područja od interesa za opće dobro Grada Valpova za 2019. godinu.

Program javnih potreba iz područja socijalne i zdravstvene skrbi, humanitarne djelatnosti, te drugih područja od interesa za opće dobro Grada Valpova za 2019. godinu obuhvaća djelatnosti i programe, te projekte od interesa za Grad Valpovo koje Grad programom utvrdi kao svoje javne potrebe, a za koje se sredstva osiguravaju iz Proračuna Grada Valpova.

U skladu sa Zakonom o udrugama i kriterijima za utvrđivanje programa, kao i objektivnim proračunskim mogućnostima za slijedeću godinu, Grad Valpovo će u Program javnih potreba iz područja socijalne i zdravstvene skrbi, humanitarne djelatnosti, te drugih područja od interesa za opće dobro Grada Valpova za 2019. godinu uvrstiti financiranje slijedećih djelatnosti, programa i projekata:

  1. programske djelatnosti veteranskih udruga i udruga sudionika i stradalnika Domovinskog rada;
  2. programske djelatnosti udruga koje skrbe o osobama s posebnim potrebama i humanitarno-karitativnih udruga;
  3. programske djelatnosti udruga mladih i udruga za djecu i mlade;
  4. programske djelatnosti udruga za promicanje i zaštitu ljudskih prava i prava nacionalnih manjina;
  5. programske djelatnosti strukovnih udruga;
  6. programske djelatnosti udruga za zaštitu i očuvanje okoliša, čovjekova zdravlja i prirodne baštine;
  7. programske djelatnosti udruga od posebnog značenja za Grad Valpovo.

Pravo podnošenja prijave na Poziv imaju udruge, trgovačka društva, te druge pravne osove koje obavljaju djelatnosti navedene u točci II ovog Poziva, a imaju sjedište na području grada Valpova (Grad Valpovo i prigradska naselja).

Prijava na Poziv treba obavezno sadržavati popunjenu Prijavnicu za financiranje programa javnih potreba iz područja socijalne i zdravstvene skrbi, humanitarne djelatnosti, te drugih područja od interesa za opće dobro Grada Valpova za 2019. godinu. Obrazac Prijavnice B može se preuzeti na službenim web stranicama Grada Valpova www.valpovo.hr.

Prijedlozi programa s popunjenom Prijavnicom B podnose se u elektroničkom obliku u word i pdf formatu putem email adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Ovjereni tiskani primjerak Prijavnice B obavezno se šalje ili osobno predaje na slijedeću adresu:

Grad Valpovo

Upravni odjel za gospodarstvo i društvene djelatnosti

Matije Gupca 32

31 550 Valpovo

s naznakom: „Prijedlog Programa javnih potreba iz područja socijalne i zdravstvene skrbi, humanitarne djelatnosti, te drugih područja od interesa za opće dobro Grada Valpova za 2019. godinu“.

 

Rok za podnošenje prijedloga programa javnih potreba je 19. studeni 2018. godine. Razmatrat će se samo programi koji su pravodobno prijavljeni, te koji u cijelosti zadovoljavaju propisane uvjete Poziva.

Prijedlozi s nepotpunim podacima i dokumentacijom, prijedlozi koji se ne dostave u zadanom roku, kao i naknadno dostavljeni prijedlozi neće se razmatrati niti uvrstiti u Program javnih potreba iz područja socijalne i zdravstvene skrbi, humanitarne djelatnosti, te drugih područja od interesa za opće dobro Grada Valpova za 2019. godinu.

Sve dodatne informacije u svezi Poziva mogu se dobiti u Upravnom odjelu za gospodarstvo i društvene djelatnosti Grada Valpova na broj telefona: 031/ 656 – 206 i elektroničke pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 1309 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu