MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

     

Ostvareno u Bizovcu 2018.

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BIZOVAC Protekle 2018. godine u Bizovcu, općinskom središtu ostvarene su vrijedne  kapitalne infrastrukturne i društveno značajne investicije.

Kroz  najmlađu bizovačku Cvjetnu ulicu uz potporu HEP-plina i Hrvatskih voda izgrađen je plinovod i vodovodna mreža. U prostorije  zgrada, kina „Mladost“ i Kulturno umjetničkog društva „Bizovac“ uvedeno je centralno grijanje i instalirani klimatizacijski uređaji. Dječji vrtić „Maslačak“ opremljen je potrebnim namještajem u moderno novouređenim jaslicama, a uokolo dječjeg igrališta kod vrtića postavljena je zaštitna ograda.

Zalaganjem općinskog načelnika bizovačkom vatrogasnom društvu iz Njemačke je nabavljeno i na korištenje predano protupožarno vozilo.

Na temelju projektne dokumentacije rekonstrukcije i konzervatorske studije nastavljena je obnova kurije Norman najvrjednijeg kulturno povijesnog spomenika graditeljske baštine bizovačkog kraja.

Na više lokacija u mjestu popravljene su asfaltne prometnice, obnavljani su poljski putevi i oborinski kanali te zasađene nove mlade  sadnice autohtonih vrsta drveća.

Općina Bizovac bila je glavni pokrovitelj 15. po redu tradicionalne manifestacije Bizovačke ljetne večeri u sklopu koje je održano natjecanje u pripremanju fiš paprikaša, turnir ulica u malom nogometu, više koncerata, izložba starih fotografija i druga događanja. Na jedan od otvorenih EU natječaja prijavljen je projekt izgradnje novog sportskog centra, a nogometnom klubu „BSK-Termia“ za održavanje travnjaka predana je nova traktorska kosilica. Općina Bizovac podržala je osnivanje dvije nove udruge u Bizovcu: Nogometnog centra djece i mladeži i Šahovskog kluba „Mladost“. U općinskom proračunu za 2019. predviđena su financijska sredstva za realizaciju desetak novih projekata.

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 399 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

PROGRAM             51. LJETA VALPOVAČKOG

 

 

KINO PROGRAM U LIPNJU

  

 

URBANIZAM d.o.o

Obavijest o novom sustavu gospodarenja otpadom

 

 

 

 

   

 

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu

 

 

 

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu