MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Produžen rok za prikupljanje zahtjeva za kupnju stanova po POS programu na području Grada Valpova

Korisnička ocjena: 2 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO  Iz Ureda gradonačelnika primili smo obavijest o produženju roka za prikupljanje zahtjeva za kupnju stanova po POS programu na području Grada Valpova.

-Ovim putem Vas obavještavamo da je gradonačelnik Grada Valpova, Matko Šutalo, sredinom ovog mjeseca produžio rok za prikupljanje zahtjeva za kupnju stanova iz Programa društveno poticane stanogradnje (POS) na području grada Valpova, kaže se u obavijesti.

-Zahtjev za kupovinu stana s traženom dokumentacijom može se predati zaključno do 15. ožujka 2019. godine isključivo putem pošte u zatvorenoj omotnici na adresu Grad Valpovo, Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo.

Pravo podnošenja zahtjeva za kupnju stanova imaju sve fizičke osobe koje su državljani Republike Hrvatske.

Za podsjetiti je da se lokacija koja je predviđena za izgradnju stambene zgrade po POS-ovom programu nalazi u ulici Matije Gupca u Valpovu, na katastarskoj čestici označenoj kao k.č.br. 1503, u neposrednoj blizini Valpovačkih dvora (sadašnji topolik).

Grad Valpovo je za izgradnju stambene zgrade po POS-ovom programu osigurao građevinsko zemljište, a ujedno će nastojati i u cijelosti pokriti i troškove uređenja komunalne infrastrukture, izrade projektno-tehničke dokumentacije, troškove stručnog nadzora nad građenjem, vodni doprinos, te troškove priključenja na infrastrukturu, kako bi konačna cijena stana po kojoj će građani moći kupovati stanove bila što niža, odnosno da ne prelazi iznos od 700 € po m2.

Nakon završetka natječajnog postupka, Povjerenstvo za provedbu Programa društveno poticane stanogradnje Grada Valpova utvrđuje Listu reda prvenstva potencijalnih kupaca te u suradnji s Agencijom za pravni promet i posredovanje nekretninama provodi daljnje aktivnosti u cilju realizacije izgradnje stambene zgrade po POS-ovom programu.

Shodno navedenom, ovim putem još jednom pozivamo sve zainteresirane fizičke osobe da podnesu zahtjev za kupnju stanova po POS-ovom programu. Svi potrebni obrasci i tražena dokumentacija može se preuzeti sa službene web stranice Grada Valpova www.valpovo.hr ili osobnim dolaskom u Gradsku upravu.

Sve dodatne informacije oko samog poziva i dokumentacije koju je potrebno priložiti mogu se dobiti u Upravnom odjelu za komunalne i stambene djelatnosti Grada Valpova kod Nenada Cvenića, osobnim dolaskom ili putem telefona broj: 031/ 656 – 207.

Lijep pozdrav!

Ured Gradonačelnika

Direktna poveznica za pristup javnom pozivu i dokumentaciji nalazi se ovdje.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 594 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Brzi i pouzdani!