MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Održan treći partnerski sastanak projekta Učim, radim…više vrijedim…

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO U utorak, 14. svibnja, u prostorima Gradskog društva Crvenog križa Valpovo održan je 3. partnerski sastanak za projekt „Učim, radim…više vrijedim…“ u okviru Programa podrške socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina.

Na sastanku su sudjelovale: Ana Brajnović, dogradonačelnica Grada Valpova, Martina Mamić, viša suradnica u Uredu gradonačelnika Grada Valpova, Janja Oklopčić, ravnateljica Centra za socijalnu skrb Valpovo (CZSS Valpovo), Monika Antunović, socijalna mentorica iz CZSS Valpovo, Sanja Habuda, ravnateljica GDCK Valpovo, Snježana Kovačević, projektna menadžerica GDCK Valpovo i Sanela Buljan, voditeljica navedenog projekta GDCK Valpovo.

Partneri na projektu osvrnuli su se na aktivnosti odrađene u prethodnom kvartalu te donijeli zaključke o stečenom iskustvu sa studijskog putovanja u Irskoj, gdje su imali priliku posjetiti udruge i institucije koje rade na problemu nezaposlenosti. Također, utvrdili su kako je do sada na radionicama socijalnih vještina sudjelovalo 50 sudionika projekta te odlučili poduzeti sve potrebno da se i ostalih 50 zainteresira i aktivno uključi u radionice.

 

 

Projekt pod nazivom Učim, radim…više vrijedim… odobren je u okviru programa Podrške socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina koji se financira sredstvima Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 691 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It