MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Prihvaćen prijedlog proračuna Općine Bizovac za 2020. godinu

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BIZOVAC Na 23. po redu sjednici općinskog Vijeća Općine Bizovac održanoj u četvrtak 5. prosinca 2019. nakon kraće rasprave općinski vijećnici  prihvatili su Prijedlog Proračun Općine Bizovac za 2020. godinu s  projekcijama za razdoblje 2021.-2022.

Proračun Općine Bizovac utvrđen je u iznosu 19.330.930,00 kuna. U njemu su predviđena financijska sredstva za održavanje komunalne infrastrukture, uređenje naselja i zaštitu okoliša, za kapitalna ulaganja u infrastrukturu, javne potrebe u obrazovanju, kulturi, sportu, socijalnoj skrbi i protupožarnu  zaštitu. Prilikom obrazlaganja Proračuna za 2020. općinski načelnik Srećko Vuković istaknuo je i opisao sve predviđene kapitalne investicije za svako naselje te istaknuo kako se u narednoj 2020. godini očekuju radovi u sklopu dva vrlo značajna projekta. To je rekonstrukcija državne ceste D2 od Normanaca do Josipovca s izgradnjom biciklističkih staza. Ova investicija koja će obuhvatiti obnovu državne prometnice kroz Bizovac, Cret Bizovački i Samatovce ukupne vrijednost investicije Hrvatskih cesta iznosi  90 milijuna kuna.

Drugi projekt je izgradnja odvodnog sustava kroz Bizovac i Samatovce, ukupne vrijednost radova za ova dva naselja iznosi 40 milijuna kuna.

Također je napomenuo da se očekuju i nova ulaganja u razvoj Bizovačkih toplica, te Hrvatskih željeznica u razvoj željezničke prometne infrastrukture na prostoru općine, odnosno putničkih željezničko cestovnih prijelaza i obnovu kolodvora.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 254 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu