MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Eva Bošković grofmanica je pete fašničke Karašicke Republike

Korisnička ocjena: 4 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica neaktivna
 

KARAŠICKA REPUBLIKA  U okolnostima potpune primjene propisanih epidemioloških mjera danas su na Citadeli, utvrdi Karašicke Republike, održani peti izbori za grofmana/grofmanicu.

Svi oni koji se nisu odazvali pozivu da ne dođu na izbore, za grofmanicu u sljedećih 365 dana jedinstvenim su drive in glasovanjem i izvlačenjem iz šešira izabrali Evu Bošković.

Nakon prve, Dine Ivanović, Eva Bošković je druga grofmanica u pet godina dugoj povijesti Karašicke Republike, a zbog mlađih naraštaja vrijedno je spomenuti da su redom, Dino Borda, Igor Gubić i Marijan Mandić u međuvremenu obnašali odgovorne funkcije grofmana.  

Nakon ceremonije primopredaje vlasti u fašničkoj sezoni pod dirigentskom palicom predsjednika Mislava Matišića, udruga Karašicka Republika održala je tradiciju i u najtežim okolnostima pokazala smisao za držanje pod kontrolom pandemije i nije održala tradicionalni fašnički program na pustopoljini između dva grada.  

-Nisam se ovome nadala, i nemam nekih planova za budućnost, ali ću to vrlo brzo nadoknaditi, izjavila je iz šešira novoizabrana grofmanica i uputila se na obilazak Republike.

-Grofmannica Eva Bošković za prvi posjet je naravno odabrala rodnu Bistru Nicu! Obišla je bistrinačke pašnjake (i to bez pratnje nadležnog ministra) te odmorište na rijeci Dravi gdje je odmah ispravila sigurnosnu nepravdu imenovavši Nikola Peternek za admirala Ratne mornarice Karašicke Republike. Također zbog sve veće opasnosti od cyber napada Dinko Huis imenovan je Ministrom za praćenje lajkova i šaha koji će šahovskim sustavom pristupiti praćenju lajkova na društvenim mrežama. Kao treći stup sigurnosti osnovano je Ministarstvo obrane od obnove na čelu s Matija Kalem s osnovnim ciljem sprječavanja obnove derutnih i ruševnih zgrada kako bi zavarali neprijatelje, priopćeno je iz Ureda grofmanice, koja će postupno imenivati i druge manje ili više nužne ministre.

 

  

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Brzi i pouzdani!