MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Osniva se Kulturno vijeće Grada Valpova

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Poziv je upućen svoj zainteresiranoj javnosti, građanima, građanskim inicijativama te svim ostalima da svojim sugestijama i prijedlozima daju doprinos u izradi što kvalitetnijeg nacrta prijedloga Odluke o osnivanju Kulturnog vijeća Grada Valpova.

Kulturna vijeća kao stručna savjetodavna tijela osnivaju se za područja umjetničkog i kulturnog stvaralaštva radi predlaganja ciljeva kulturne politike i mjera za njezino provođenje, ostvarivanje utjecaja kulturnih djelatnika i umjetnika na razvoj kulture i umjetnosti, a posebice za predlaganje i stručno vrednovanje programa i projekata u kulturi od interesa za jedinicu lokalne samouprave, za koja se sredstva osiguravaju iz proračuna jedinice lokalne samouprave.

U skladu sa zakonom, kulturna vijeća mogu osnovati gradovi koji imaju manje od 10.000 stanovnika ako to ocijene svrhovitim. Akt o osnivanju kulturnih vijeća donosi predstavničko tijelo jedinice lokalne samouprave. Aktom o osnivanju utvrđuje se broj Vijeća i njihov djelokrug, broj članova Vijeća, zadaće, način rada i odlučivanja Vijeća.

-Svoje sugestije i prijedloge možete u pisanom obliku na popunjenom propisanom obrascu poslati na adresu: Grad Valpovo, Ured gradonačelnika, Matije Gupca 32, 31550 Valpovo (s naznakom: „Savjetovanje s javnošću – nacrt prijedloga Odluke o osnivanju Kulturnog vijeća Grada Valpova“), ili putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., počev od 15. rujna 2022. godine, a zaključno do 22. rujna 2022. godine.

Sve sugestije i prijedlozi koji su pristigli u propisanom roku će se razmotriti, a oni koji su prihvaćeni će biti ukomponirani u konačan tekst prijedloga Odluke o osnivanju Kulturnog vijeća Grada Valpova koji će se uputiti Gradskom vijeću Grada Valpova na razmatranje i usvajanje, stoji u pozivu gradonačelnika Grada Valpova Matka Šutala.

S Nacrtom prijedloga Odluke o osnivanju Kulturnog vijeća upoznajte se OVDJE!

 

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 726 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

KINO PROGRAM

       RUJAN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu