MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Strip radionica u Garaži

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE Klub mladih Garaža, koji djeluje u Belišću, u novim prostorima Volonterskog centra u Radničkoj ulici 14, organizator je Strip radionice. Radionica će s radom početi u četvrtak u 18 sati.

 

-Na prvoj strip radionici u Klubu mladih Garaža predstavit ćemo rad Udruge ljubitelja stripova StripOS iz Osijeka koja je vrlo aktivna na strip sceni u državi i regiji, javlja Domagoj Oklopčić, voditelj Kluba. Udruga je dosada organizirala mnogo izložbi na kojima ste mogli pogledati radove i originalne strip table najpoznatijih regionalnih strip crtača. Također su zaslužni za organizaciju manifestacije „Dani Stripa“ koji su se održali u Osijeku, aktivno pomažu u organizaciji drugih izložbi kao partneri i provode velik broj strip radionica.
Bave se izdavanjem albuma „STRIPOS Biblioteka“ i strip fanzina „STRIPOS“ u kojem redovito prate razne strip događaje, u njima se može naći obilje stripova mladih i neafirmiranih crtača. Predsjednik udruge Željko Gašić velikodušno nam je predao na korištenje puno izdanja iz STRIPOS biblioteke.
Kroz par jednostavnih točaka predstavit ćemo široku i opsežnu lepezu aktivnosti udruge, radionice, izložbe i izdanja iz "STRIPOS Biblioteke ". Kroz radionice vas vodi Mefa, kolekcionar stripova i dugogodišnji član udruge StripOs, koji na ovaj način želi promovirati rad udruge i približiti ljudima strip kulturu.
Udruga StripOS osnovana je u travnju 2009. godine. Do sada broji preko 160 članica i članova. Ciljevi Udruge su: populariziranje kulture stripa, izdavaštvo, kolekcionarstvo, razmjena, istraživački rad na polju stripa - poticanje (prvenstveno mlađe) populacije na kreativno stvaralaštvo u domeni stripa.
Web stranica http://stripos.blogspot.com/

Na radionici ćemo početi razvijati ideju strip knjižnice, ideja koja bi bila početna aktivnost i uvod u nadolazeće strip radionice u Klubu mladih Garaža.Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 876 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

 

KINO PROGRAM

     STUDENI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu