MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Osmislite svoj start-up na Poduzetničkoj akademiji!

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

U okviru 18. izdanja međunarodne izložbe inovacija, prototipova i poslovnih planova BUDI UZOR®/INOVA 2022., a u sklopu inicijative EIT Food, održava se 13. listopada 2022. godine u Mall-u Osijek događaj pod nazivom Poduzetnička akademija – Start-up activity u organizaciji tvrtke TERA Tehnopolis d.o.o.

Sudjelovanjem na događaju upoznajte se s procedurom i koracima do osnivanja start-up tvrtke te EIT Food aktivnostima usmjerenim na iste, a pored toga naučite više i o najpoznatijoj svjetskoj poslovnoj filozofiji usmjerenoj na stvaranje što veće vrijednosti uz primjenu superiornih poslovnih procesa – Lean menadžmentu.

Također, svi sudionici događaja imat će priliku saznati o najnovijim spoznajama u području digitalizacije u industriji s ciljem održivosti i brige za okoliš, a događaj će upotpuniti i predstavnici aktivnih agri-food start-up tvrtki koji će predstaviti svoja inovativna rješenja ili proizvode primjenjive u poljoprivredno-prehrambenom sektoru. U najzanimljivijem dijelu radionice sudionici će raditi na osmišljavanju svojih agri-food start-up tvrtki te pripremanju kratkih pitch prezentacija za iste, a prethodno će ih stručnjak iz područja prezentacijskih vještina upoznati s važnosti različitih vještina, metoda i znanja potrebnih za uspješno prezentiranje poslovnih ideja.

Program radionice možete pronaći ovdje, a za sudjelovanje na događaju potrebna je registracija putem prijavnog obrasca dostupnog na ovoj poveznici.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It