MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Dodjela nepovratnih potpora

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Na temelju Odluke o potporama za poticanje razvoja poduzetništva na području Osječko-baranjske županije, Povjerenstvo za potpore u poduzetništvu objavljuje JAVNI POZIV za podnošenje zahtjeva za dodjelu potpora za pokretanje, razvoj i unaprjeđenje poslovanja na području Osječko-baranjske županije u 2017. godini.

 

PREDMET JAVNOG POZIVA je podnošenje zahtjeva za dodjelu nepovratnih financijskih sredstva odobrenih iz Proračuna Osječko-baranjske županije za 2017. godinu (nastavno: potpora) za pokretanje, razvoj i unaprjeđenje poslovanja na području Osječko-baranjske županije (nastavno: Županija) u 2017. godini.

Potpora se dodjeljuje za ulaganja u pokretanje, razvoj i unaprjeđenje poslovanja s ciljem podizanja razine kvalitete, produktivnosti ili konkurentnosti, održavanje ili povećanje razine zapošljavanja odnosno ostvarenje drugih ciljeva utvrđenih Županijskom razvojnom strategijom ili Programom poticanja poduzetništva, a osobito za:

- ulaganja u razvoj proizvoda i usluga i modernizaciju procesa,

- kupovinu, izgradnju i opremanje poslovnog prostora,

- uvođenje sustava upravljanja kvalitetom, normi i znakova kvalitete,

- stručno osposobljavanje i obrazovanje,

- marketinške aktivnosti.

Potpora iznosi do 50% opravdanih troškova planiranog ulaganja, a najviše do iznosa od 50.000,00 kuna.

Opravdanim troškovima za korištenje potpore smatraju se troškovi: - nabave strojeva, postrojenja i opreme, mjernih i kontrolnih uređaja i instrumenata, - kupovine, izgradnje, dogradnje, adaptacije ili opremanja poslovnog prostora, - kupovine vozila koje se koristi u poslovne svrhe, - nabave računalne opreme i računalnih programa, - licenciranja, tehničkog savjetovanja i osposobljavanja za transfer tehnologije, - pripreme, uvođenja i certificiranja sustava upravljanja kvalitetom i normi, te troškovi stjecanja prava uporabe znaka Hrvatska kvaliteta, Izvorno hrvatsko i sličnih priznatih znakova kvalitete, - stručnog osposobljavanja, stjecanja novih znanja i obrazovanja, - istraživanja tržišta, kreiranja branda, dizajniranja proizvoda, izrade web stranice, izrade promidžbenog materijala i ostalih marketinških aktivnosti.

Prijavni obrazac i obrazac izjave o korištenim de minimis potporama mogu se podići u Upravnom odjelu za gospodarstvo i regionalni razvoj ili na internetskim stranicama Županije www.obz.hr, te se isti s propisanom dokumentacijom u privitku, dostavlja osobno ili na adresu Upravnog odjela za gospodarstvo i regionalni razvoj Osječko-baranjske županije, Stjepana Radića 4, 31000 Osijek.

Ovaj Javni poziv objavljuje se na internetskim stranicama Županije www.obz.hr Javni poziv je otvoren do 1. ožujka 2017. godine. Sve informacije mogu se dobiti u Valpovačkom poduzetničkom centru svakog radnog dana od 7:30h do 15:30h ili na broj telefona 651-411.

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu