MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Nužne promjene ustroja sporta

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Danas je u maloj dvorani Centra za kulturu Matija Petar Katančić održana svečana sjednica Nogometnog središta Valpovo.

Uz brojne nogometne i sportske funkcionare i nogometne igračke legende, predsjednik Nogometnog središta, Željko Bošnjak, pozdravio je i brojne goste, među kojima tajnika Županijskog nogometnog saveza Željka Bela, predsjednika Zajednice športskih udruga Grada Valpova Dubravka Kučinca, gradonačelnika Leona Žulja te predstavnike Nogometnih organizacija susjednih gradova.

Sudionike ovoga skupa pozdravio je gradonačelnik Leon Žulj koji je i ovom prigodom obećao svakovrsnu pomoć Nogometnom središtu te sportu općenito, shvaćajući značaj sporta u društvenoj zajednici.

Željko Bošnjak sudionicima skupa predstavio je kalendar Nogometnog središta na kojem je istaknuto značenje svakog segmenta koji čini nogometnu organizaciju - od najniže rangiranih klubova do predsjednika UEFE i FIFE, a u nastavku je govorio o postignutim rezultatima Nogometnog središta u proteklom razdoblju. Pored onih segmenata koji funkcioniraju dobro i u skladu s otežanim okolnostima naglasio je poteškoće u sudačkoj organizaciji, jer nisu ispunjena očekivanja od nekih pojedinaca, a sve je manji interes za suđenje. Problemi postoje i s osposobljavanjem trenerskog kadra.

U narednom razdoblju članice Nogometnog središta očekuje značajno angažiranje na nastavku nogometnih natjecanja te na planu unapređenja rada, infrastrukture i popularizaciji nogometa.

S lokalnom upravom i Županijskim vlastima trebat će poraditi na legalizaciji objekata, infrastrukturi i stvaranju preduvjeta za sudjelovanje u natječajima za novac iz Europskih fondova.

Značajan angažman predstoji i na planu usklađivanja odredbi Zakona o sportu i Zakona o udrugama, jer je ugrožen položaj klubova koji osobito u malim sredinama imaju izuzetno značajnu funkciju u organizaciji ukupnog društvenog života.

Na kraju svog izlaganja, Željko Bošnjak se zahvalio svima koji su na bilo koji način u proteklom razdoblju dali svoj doprinos u organizaciji i unapređenju nogometa očekujući da će i u narednom razdoblju, svatko u skladu s ovlastima i mogućnostima, nastaviti s pružanjem potpore razvoju no

gometne igre u cijelosti.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu