MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Urbanizam d.o.o. će dobiti novo komunalno vozilo

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Urbanizmu d.o.o. Valpovo odobren je projekt „Komunalno vozilo – Urbanizam“, izvijestio je danas Ured gradonačelnika.

 Ovaj je projekt prijavljen na natječaj „Nabava komunalnih vozila za odvojeno prikupljanje otpada“, objavljenog od strane Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i Kohezija 2014. – 2020., pri čemu je kontrolno tijelo Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Projekt je pripremio Valpovački poduzetnički centar d.o.o. u suradnji sa Urbanizmom d.o.o. i Gradom Valpovom. Projekt je vrijedan 1,607.800,00kn uz stopu sufinanciranja od 85%, a s aktivnostima se započinje od ove godine.

Predmet projekta je nabava komunalnog vozila za odvojeno prikupljanje otpadnog papira, kartona, biootpada, metala, plastike, tekstila, stakla i krupnog komunalnog otpada u gradu Valpovu  čime će se doprinijeti povećanju udjela odvojeno prikupljenog komunalnog otpada u ukupnom komunalnom otpadu te tako doprinijeti oporabi otpada i konačno smanjenju količine otpada koji se odlaže na odlagališta. Period za provedbu projekta je 12 mjeseci u sklopu kojih će se provesti sve aktivnosti.

Ured gradonačelnika

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 811 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu