MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

SREDNJA ŠKOLA VALPOVO:Neki u školu, neki i dalje online

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

VALPOVO Srednja škola Valpovo je organizirala nastavu u 2. polugodištu temeljem Zaključka Stožera civilne zaštite Osječko-baranjske županije sa 183. sjednice održane 13. siječnja 2021. godine, a u skladu sa stajalištem Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Od ponedjeljka, 18. siječnja, nastavu će u školskim prostorima pohađati svih sedam završnih razreda, tj. maturanti, kao i učenici četverogodišnjih i trogodišnjih strukovnih škola. (4.a opće gimnazije, 4.b opće gimnazije, 4.elektrotehničari, 4.ekonomisti, 4.komercijalisti, 3.CNC-operateri i 3.strojobravari /tokari).

Za učenike ostalih razreda nastava je organizirana online.

Praktična se nastava izvodi u školskim praktikumima, školskoj radionici u Belišću, kod poslodavaca ili trgovinama, za sve razrede slijedećih zanimanja: CNC-operater, strojobravar, tokar, prodavač te 1. razred tehničara za elektroniku.

Nastava je organizirana po smjenama i u realnom vremenu (u živo i online). Smjene će se izmjenjivati svaki tjedan.

Prvi su tjedan nastave (od 18. siječnja) učenici B-smjene do podne (elektrotehničari, komercijalisti, prodavači, CNC-operateri, strojobravari i tokari), a poslije podne učenici A-smjene (gimnazija i ekonomisti).

Svi su učenici na vrijeme upoznati sa rasporedom sati koji je dostupan na web stranici škole i aplikaciji Loomen kroz koju ćemo i nadalje provoditi online nastavu.

Kao i do sada, nastava će se izvoditi prema važećim epidemiološkim uputama i mjerama uz veliku podršku svih zaposlenika ustanove.

I nadalje ćemo pratiti epidemiološku situaciju te postupati prema odlukama našeg Ministarstva te Upravnog odjela za obrazovanje OBŽ-a.

Svim našim učenicima želimo puno uspjeha u radu, a našim roditeljima puno strpljenja. Iskreno se nadam, da ćemo i ovoga puta, zajedničkim snagama, savladali sve prepreke i izazove koji su pred nama. Zato pozivam sve na odgovornost i suradnju.

 

Ravnateljica:

Svjetlana Kalpić, dipl.ing.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 931 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu