MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Marijo Zajček predsjednik, a Igor Mihalj zapovjednik DVD Ladimirevci

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

LADIMIREVCI U subotu, 27. ožujka 2021. godine u prostorijama Nogometnog kluba  „Slavonac“ Ladimirevci održana je 88. skupština DVD-a Ladimirevci.

Na skupštini su bili prisutni samo članovi DVD-a Ladimirevci zbog epidemioloških mjera  te propisanih mjera Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

Skupštini uz nazočnost članova prisustvovao je zapovjednik Vatrogasne zajednice Osječko-baranjske Županije Zdravko Cvenić, zastupnik u Hrvatskom saboru Goran Ivanović te predsjednik Vijeća mjesnog odbora Ladimirevci Filip Ivanović.

Nakon što su izvješća o radu i financijama DVD-a Ladimirevci pročitana, kao i planovi za narednu godinu, ona su jednoglasno usvojena. Pošto je ovo ujedno bila i izborna skupština pristupilo se izboru kandidata za obnašanje dužnosti u sljedećem mandatu u trajanju od pet godina. Jednoglasno su na funkcije izabrani :

Predsjednik DVD-a: Marijo Zajček

Zamjenik predsjednika: Filip Ivanović

Zapovjednik DVD-a: Igor Mihalj

Zamjenik zapovjednika: Igor Malenica

Tajnik: Josip Novogradac

Blagajnik: Dolores Novogradac

Članovi Upravnog odbora DVD-a: Mario Zajček, Filip Ivanović, Igor Mihalj, Igor Malenica, Josip Novogradac, Dolores Novogradac, Željko Vecl, Vinko Glavica, Martina Poljak

Članovi Nadzornog odbora: Goran Ivanović, Pavao Novoselić, Milan Čavćić

U svečanom dijelu skupštine za doživotnog počasnog predsjednika jednoglasno je izabran Željko Vecl. Zlatnu plaketu za dugogodišnji rad u DVD- Ladimirevci te obavljanje dužnosti blagajnika u trajanju 28 godina dobio je Vinko Glavica. Za najaktivnijeg vatrogasca u protekloj godini nagradu je primio Filip Ivanović

Na kraju skupštine obratili su se Goran Ivanović, Zdravko Cvenić te Filip Ivanović koji su čestitali izabranome vodstvu, dobitnicima priznanja te pohvalili rad društva. Konstatirali su određene probleme s kojima se DVD Ladimirevci, ali i Vatrogasna zajednica grada Valpova i Općine Petrijevci susreću te izrazili nadu kako će se problemi riješiti te kako će DVD Ladimirevci nastaviti raditi u cilju daljnjeg razvika i napretka društva.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 700 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu