MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Humanitarna akcija Solidarnost na djelu 2021.

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVŠTINA I ove godine Gradsko društvo Crvenog križa Valpovo, u PETAK, 8. listopada, započinje već tradicionalnu  zajedničku akciju svih društava  Hrvatskog Crvenog križa Solidarnost na djelu pod nazivom „Ne dvoji! Za drugog izdvoji“.

Radi zaštite zdravlja naših sugrađana, učenika i volontera kao i ostalih sudionika ove velike humanitarne akcije, obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju radi sprječavanja širenja zaraze uzrokovane COVID- 19, akcija se neće provoditi kao svih prethodnih godina.

Akcija je odobrena od strane  Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Osječko baranjske županije, a donacije se mogu uplatiti na poseban račun otvoren u Privrednoj banci Zagreb d.d. ili putem uplatnica koje će, tijekom današnjeg dana,  biti podijeljene po kućanstvima na cijelom području Valpovštine.

IBAN: HR90 2340 0091 5111 5268 5

Kao i prethodnih godina prikupljena financijska sredstva namijenjena su za djecu slabijeg imovnog statusa, za školske ili druge potrepštine, školske izlete i ekskurzije, kao i za  kupnju hrane, odjeće, obuće, higijenskih potrepština i dr. za naše najsiromašnije, koji nemaju niti za osnovne životne potrebe.

Kako je izvijestila ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Valpovo, Sanja Habuda, tijekom cijelog listopada, svakim radim danom od 9:00 do 12:00 sati, svi oni koji žele, mogu donirati hranu (brašno, ulje, trajno mlijeko, tjesteninu, rižu, konzerviranu hranu, dječju hranu i sl.), higijenske potrepštine, deke, pokrivače, odjeću, obuću, dječju opremu, školski pribor i dr. u Crveni križ Valpovo.

Ovim putem se zahvaljujemo svima koji sudjeluju u ovoj najvećoj humanitarnoj akciji Hrvatskog Crvenog križa i kod naših sugrađana potiču humanost, solidarnost  te osjećaj suosjećanja i međusobnog pomaganja onima kojima je to najpotrebnije, zahvalila se ravnateljica Sanja  Habuda.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 662 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Brzi i pouzdani!