MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Poziv na predlaganje programa javnih potreba iz područja socijalne skrbi, obrazovanja, humanitarnih djelatnosti te drugih područja od interesa za opće dobro Grada Valpova za 2022. godinu.

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

VALPOVO Gradonačelnik Grada Valpova Matko Šutalo objavio je poziv za predlaganje programa javnih potreba iz područja socijalne skrbi, obrazovanja, humanitarnih djelatnosti te drugih područja od interesa za opće dobro grada Valpova za 2022. godinu.

Program javnih potreba iz područja socijalne skrbi, obrazovanja, humanitarnih djelatnosti te drugih područja od interesa za opće dobro Grada Valpova za 2022. godinu obuhvaća djelatnosti i programe te projekte od interesa za Grad Valpovo koje Grad programom utvrdi kao svoje javne potrebe, a za koje se sredstva osiguravaju iz Proračuna Grada Valpova.

U skladu sa Zakonom o udrugama i kriterijima za utvrđivanje programa, kao i objektivnim proračunskim mogućnostima za sljedeću godinu, Grad Valpovo će u Program javnih potreba iz područja socijalne skrbi, obrazovanja, humanitarnih djelatnosti te drugih područja od interesa za opće dobro Grada Valpova za 2022. godinu uvrstiti financiranje programske djelatnosti veteranskih udruga i udruga sudionika i stradalnika Domovinskog rada, udruga koje skrbe o osobama s posebnim potrebama i humanitarno-karitativnih udruga, udruga mladih i udruga za djecu i mlade, udruga za promicanje i zaštitu ljudskih prava i prava nacionalnih manjina, strukovnih udruga, udruga za zaštitu i očuvanje okoliša, čovjekova zdravlja i prirodne baštine i udruga od posebnog značenja za Grad Valpovo.

Pravo podnošenja prijave na Poziv imaju udruge, trgovačka društva te druge pravne osove koje obavljaju djelatnosti navedene u točci II ovog Poziva, a imaju sjedište na području grada Valpova

Prijava na Poziv treba obavezno sadržavati popunjenu Prijavnicu za financiranje programa javnih potreba iz područja socijalne skrbi, obrazovanja, humanitarnih djelatnosti te drugih područja od interesa za opće dobro Grada Valpova za 2022. Godinu koju se može preuzeti na službenim internetskim stranicama Grada Valpova www.valpovo.hr.

Prijedlozi programa s popunjenom Prijavnicom B podnose se u elektroničkom obliku u word i pdf formatu putem email adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Ovjereni tiskani primjerak Prijavnice B obavezno se šalje ili osobno predaje na adresu upravnog odjela za gospodarstvo i društvene djelatnosti

Rok za podnošenje prijedloga programa javnih potreba je 10. studeni 2021. godine. Razmatrat će se samo programi koji su pravodobno prijavljeni te koji u cijelosti zadovoljavaju propisane uvjete Poziva.

Prijedlozi s nepotpunim podacima i dokumentacijom, prijedlozi koji se ne dostave u zadanom roku, kao i naknadno dostavljeni prijedlozi neće se razmatrati niti uvrstiti u Program javnih potreba iz područja socijalne skrbi, obrazovanja, humanitarnih djelatnosti te drugih područja od interesa za opće dobro Grada Valpova za 2022. godinu.

Sve dodatne informacije u svezi Poziva mogu se dobiti u Upravnom odjelu za gospodarstvo i društvene djelatnosti Grada Valpova na broj telefona: 031/ 656 – 204 ili slanjem upita putem elektroničke pošte na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 1031 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Brzi i pouzdani!