MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

GRAD VALPOVO:Za mirno odrastanje najmlađih Valpovčana, 5,8 milijuna kuna

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO  Prema, krajem prošle godine usvojenom programu javnih potreba u području predškolskog odgoja, u 2022. godini za te je namjena u gradskom proračunu osigurano  5.822.124,00 kn.

Djelatnosti društvene brige o djeci rane i predškolske dobi na području grada Valpova provode Dječji vrtić „Maza“ Valpovo zajedno sa područnim odjelom Dječjeg vrtića u Ladimirevcima te Dječji vrtić „Moj bambi“ Valpovo koji je u privatnom vlasništvu.

Djelatnosti i projekte koji su od značaja za razvoj i unapređenje pedagoškog odgoja i obrazovanja u Gradu Valpovu provode kroz redovne i posebne programe.

Najviše je novca, gotovo 5 milijuna kuna, predviđeno za financiranje Dječjeg vrtića Maza te 540.000 za programske i redovne djelatnosti Dječjeg vrtića „Moj bambi“ .

Budući da postojeći kapaciteti ne zadovoljavaju potrebe, 200.000 kuna je namijenjeno za izradu projektne dokumentacije za rekonstrukciju, dogradnju i/ili izgradnju nove  zgrade Dječjeg vrtića, te 120.000 kuna za pomoć roditeljima djece s područja grada Valpova koja su ostvarila pravo na upis u dječji vrtić ili jaslice, a nisu mogla biti upisana zbog popunjenosti kapaciteta.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 751 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It