MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

GRADSKA UPRAVA GRADA VALPOVA :Osam savjetovanja s javnošću u ovoj godini

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO  Gradska će uprava Grada Valpova u ovoj godini provesti osam postupaka savjetovanja s javnošću, proističe iz godišnjeg plana savjetovanja s javnošću utvrđenim krajem prošle godine.

Pet dokumenata za javnu raspravu će pripremiti Upravni odjel za gospodarstvo i društvene djelatnosti, a po jednu Upravni odjel za komunalne i stambene djelatnosti, Ured gradonačelnika i Služba za financije i proračun. Već  početkom godine bit će provedeno internetsko savjetovanje s javnosti vezano za Prijedlog Odluke o donošenju Urbanističkog plana uređenja za Industrijsku zonu Grada Valpova, Prijedlog odluke o donošenju 6. Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja Grada Valpova i Prijedlogu Odluke o ustrojstvu i djelokrugu rada upravnih tijela Grada Valpova, a tijekom ožujka postupak savjetovanja s javnošću će se provoditi o Prijedlogu Odluke o donošenju 5. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Valpova i 7. Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja Grada Valpova.

Sredinom godine uslijedit će  savjetovanje s javnošću o Prijedlogu odluke o obavljanju dimnjačarskih poslova na području Grada Valpova , a krajem godine o izmjenama u Statutu Grada Valpova te o Proračunu Grada Valpova za 2023. godinu.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 1932 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It