MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Grad Valpovo otvorio javnu raspravu o programu poticanja razvoja poduzetništva

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Gradonačelnik Grada Valpova pozvao je zainteresirane da daju  doprinos u izradi što kvalitetnijeg nacrta Programa o izmjenama i dopunama Programa poticanja razvoja poduzetništva na području grada Valpova za razdoblje od 2021. do 2023. godine.

Poziv se odnosi na mikro, male i srednje poduzetnike (trgovačka društva, obrti i zadruge), građane, građanske inicijative te sve ostale da svojim sugestijama i prijedlozima mogu dati doprinos u postupku izrade nacrta programa o izmjenama i dopunama programa poticanja razvoja poduzetništva na području grada Valpova za razdoblje od 2021. do 2023. godine

Radi stvaranja pretpostavki za provedbu Plana razvoja Osječko-baranjske županije do 2027. godine u dijelu koji se odnosi na razvoj malog gospodarstva, Gradsko vijeće Grada Valpova na 5. sjednici održanoj dana 20. rujna 2021. godine donijelo je Program poticanja razvoja poduzetništva na području grada Valpova za razdoblje od 2021. do 2023. godine. Temeljem odredaba novog Zakona o uvođenju eura kao službene valute u Republici Hrvatskoj te na temelju upita brojnih poduzetnika nakon provedenog postupka Javnog poziva za dodjelu potpora male vrijednosti za poticanje razvoja poduzetništva na području grada Valpova u 2021. godini, Upravni odjel za gospodarstvo i društvene djelatnosti Grada Valpova izradio je nacrt Programa o izmjenama i dopunama Programa poticanja razvoja poduzetništva na području grada Valpova za razdoblje od 2021. do 2023. godine.

Sugestije i prijedloge na nacrt Programa moguće je poslati isključivo putem elektroničke pošte na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. u pdf. formatu (s naznakom: „Savjetovanje s javnošću – nacrt Programa o izmjenama i dopunama Programa poticanja razvoja poduzetništva na području grada Valpova za razdoblje od 2021. do 2023. godine“) zaključno do 26. rujna 2022. godine u 12,00 sati.

Sve sugestije i prijedlozi koji su pristigli u propisanom roku će se razmotriti, a oni koji su prihvaćeni bit će ukomponirani u konačan nacrt Programa o izmjenama i dopunama Programa poticanja razvoja poduzetništva na području grada Valpova za razdoblje od 2021. do 2023. godine, koji će se proslijediti Gradskom vijeću Grada Valpova na razmatranje i usvajanje, stoji u pozivu gradonačelnika Matka Šutala.

S nacrtom Programa upoznajte se OVDJE.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 827 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It