MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Dan slagalica u Maslačku

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE U četvrtak 19.ožujka, u Dječjem vrtiću Maslačak organiziran je projektni dan pod nazivom „Dan slagalica“.

 

-U organizaciji ove aktivnosti suradnici i partneri bili su nam Dubravko Maričić i Vlado Jung, članovi Udruge za kulturu i umjetnost „ZUM“, Belišće. Neposredni sudionici aktivnosti bili su:Djeca mlađe jasličke skupine – SOVICE, Djeca starije jasličke skupine – ŠTRUMPFIĆI, Polaznici vrtićkih odgojnih skupina:Mlađa vrtićka skupina – VJEVERICE, Srednja (mlađa) vrtićka skupina – ZVJEZDICE, Srednja (starija) vrtićka skupina – JEŽIĆI, Starija vrtićka skupina – RIBICE, Mješovita skupina – KIKIĆI i Polaznici kraćeg programa predškole. Aktivnost smo proveli u vremenu od 9,00 do 11,00 sati, a pored djece matičnog u projektu su sudjelovali i polaznici područnih vrtića u Bizovcu i Petrijevcima, kaže nam ravnatelj Zdenko Glasovac.

Osnovni ciljevi aktivnosti bili su istaći mjesto i ulogu slagalica u svakodnevnom odgojno-obrazovnom radu s djecom rane i predškolske dobi te razvijati projektno - programsku suradnju s članovima Udruge „ZUM“ Belišće kroz pedagošku godinu. Osnovu za aktivnost dao je Dubravkio Maričić, prof., koji je autor fotografija Belišća koje su predložak za slagalice. svaki od pet motiva slagalica (slika gatera, Palača Gutmann, spomen vlak, zgrada direkcije SPŽ, zgrada starog mlina,...), koje su koristili polaznici starijih skupina vrtića, prikazuje objekte u Belišću o kojima su djeca saznala određene informacije vezane uz povijest nastanka i razvoja našega grada. Odgojiteljice su pripremile, pored kupovnih i slagalica koje su djeca donosila od kuće, slagalice ručne izrade za koje su koristile različite vrste papira i kartona, zaključuje Glasovac.

Ovom su aktivnošću kod najmlađih, individualnim i grupnim radom postignute određene razvojne zadaće, a zaključna je aktivnost bila mala izložba s motivima složenih slagalica.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 670 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

 

KINO PROGRAM

     STUDENI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu